Lancome Hypnose Doll Eyes ima "Fiber Shine" formulu koja je obogaćena najlonskim prahom koji daje trepavicama suptilan sjaj. U njoj se kombiniraju mekani, kao i tvrdi voskovi; mekani za postizanje volumena, a tvrdi kako bi trepavicama dali zakrivljenost

 

lancome hypnose doll eyes

Najprije je 2009. trijumfirala maskara Hypnôse Drama, maskara koja daje trepavicama volumen u 'treptaj oka'. Zatim je 2010., žene oduševila Hypnôse Precious Cells, prva regenerirajuća Lancôme maskara.

 

Sada, Hypnôse Doll Eyes crpi inspiraciju iz snova svake mlade djevojke kako bi izumio odvojene, guste, dugačke, sjajne trepavice: trepavice poput lutke! Zahvaljujući nevjerovatnoj četkici i novoj formuli, Hypnôse Doll Eyes je održao svoje obećanje da omogući ženama božanstveni, širom otvoreni pogled.

"Fiber Shine" formula u ovoj maskari obogaćena je najlonskim prahom koji daje trepavicama suptilan sjaj. U njoj se kombiniraju mekani, kao i tvrdi voskovi; mekani za postizanje volumena, a tvrdi kako bi trepavicama dali zakrivljenost. "Ultrastretch" kompleks omogućava instantni efekt "produženih trepavica". Zapanjujuće!

Cijena: 267-271 kn

 


Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.