Nova CATRICE Limitirana kolekcija Beautiful.You. je cijela o ljepoti, ali nije o idealima, već o izražavanju sebe u svoj svojoj ljepoti, radosti i zabavi! Uz predivnu paletu sjenila za kapke, oduševit će vas rumenilo, sjajilo i –  kopča za kosu. I make up igre mogu početi!

catrice limitirana kolekcija beautiful you

Svestrani proizvodi u CATRICE Beautiful.You. kolekciji su upravo ono što trebate: paleta sjenila za oči s 12 jedinstvenih nijansi, rumenilo od kreme do pudera u dvije boje, sjajilo za usne u tri nijanse i kopča za kosu.

BEAUTIFUL.YOU. PALETA SJENILA ZA OČI

Beautiful. You. Ova slova u paleti sjenila CATRICE podsjećaju ljubiteljice ljepote da su apsolutno lijepe. 12 usklađenih boja palete sjenila savršene su za izražavanje njihove ljepote u svim njezinim aspektima.

catrice limitirana kolekcija beautiful you

Svijetle do tamne, zlatne, ružičaste, crvene i smeđe nijanse omogućuju širok izbor kombinacija s različitim završecima zahvaljujući mat do svjetlucavim efektima. Papirnato pakiranje dolazi s ogledalom.

BEAUTIFUL.YOU. CREAM–TO–POWDER RUMENILO

Budite lijepi na svoj način: Cream–To–Powder rumenilo dolazi u dvije jedinstvene boje i stvara prirodan, mat i proziran završetak. Tekstura kreme se u dodiru s kožom pretvara u puder i praktički se topi u koži.

catrice limitirana kolekcija beautiful you

Rumenilo se lako blenda i ima moćno prekrivanje. Zahvaljujući integriranom ogledalu, Cream–To–Powder rumenilo omogućuje brzo osvježenje u bilo kojem trenutku.

BEAUTIFUL.YOU. PLUMPING SJAJILO ZA USNE

Ovo jedinstveno sjajilo za usne je must–have za izgled koji ističe vašu individualnu, prirodnu ljepotu. Lagana tekstura sa svojim intenzivnim bojama i sjajnim završetkom sadrži svjetlucave čestice koje daju usnama puni učinak i trenutno ih čine punijima.

catrice limitirana kolekcija beautiful you

BEAUTIFUL.YOU Plumping sjajilo za usne dolazi u tri prekrasne boje: crvenoj, ružičastoj i narančastoj. Narančasta nijansa ima proziran završetak koji će sigurno laskati svakom tonu kože.

BEAUTIFUL.YOU. KOPČA ZA KOSU

Svaki dan je dobar dan za kosu – CATRICE Beautiful.You. Kopča za kosu sigurno će svaku frizuru pretvoriti u privlačnu.

catrice limitirana kolekcija beautiful you

Kopča za kosu dolazi u šarenom dizajnu i može se koristiti za različite frizure – bez obzira imate li ravnu, valovitu ili kovrčavu kosu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.