Maskara je jedan od onih make-up proizvoda koje žene posebno vole. Vjerujemo da se slažete da svako oko postaje izražajnije uz dodir crne maskare na trepavicama. Avon predstavlja novu Big&False Lash Volume maskaru koja postiže efekt umjetnih trepavica

avon_maskara_cijela

Sad imate priliku isprobati prvu maskaru u Avonu koja pruža efekt umjetnih trepavica. Bademasti oblik četkice je najpoželjniji oblik jer ravnomjerno obavija trepavice i u kutovima očiju i donje trepavice. Patentirana formula tisuće vlakana različitih veličina i oblika savršeno se nadopunjuje s tvojim trepavicama pružajući im izvanredan volumen i teksturu. Da, više se ne trebate zamarati stavljanjem umjetnih trepavica: prihvatite Avon izazov i isprobajte novu maskaru.

S novom Big&False Lash Volume maskarom ulazimo u novu dimenziju Avonove priče: priču o snažnoj, samostalnoj i ponosnoj ženi. Jer u Avonu žele da svaki vaš pogled bude i snažan, siguran, da odiše osmijehom i srećom te da pokazuje unutrašnju ljepotu i snagu. Neka vaš pogled bude više od ljepote.

avon_maskara_cijela1

Prihvati i ti Avon izazov: upoznaj novu maskarum, pofotkaj se i pokaži sigurnu i nasmijanu sebe uz hashtag #viseodljepote - na Avonovom Instagram profilu @avonhrvatska ili facebook/Avon!

Pošalji fotku, prihvati izazov!

Pogledaj video:

https://youtu.be/9PM-zG0FwXU

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.