Kao što tijelo štitimo slojevima odjeće, tako i koža treba dodatnu zaštitu od hladnoće, vjetra i grijanja – svega što joj oduzima dragocjenu vlagu. Odabir adekvatnih proizvoda za njegu iz linije Rêve de Miel ublažit će negativne učinke zime i donijeti koži usana i ruku toliko željenu ugodu

nuxe darivanje

Dvije čitateljice na dar dobivaju svaka svoj Nuxe paket, koji sadržava medeni balzam za usne i medenu kremu za ruke, su:

VESNA MIHALINEC, SAMOBOR

IVONA LIVANčIć, PULA

Nuxe Rêve de Miel Krema za ruke i nokte sadrži obilje vitamina E i najbolje prirodne sastojke koji djeluju na hidrataciju, hranjenje, obnovu i zaštitu kože ruku tijekom cijele godine. Med bagrema garantira dugotrajnu hidrataciju, hranjiva biljna ulja suncokreta, avokada, kokosa, argana, slatkog badema i nevena, kao i nezamjenjivi shea maslac štite kožu od iritacija i omogućavaju joj trenutnu mekoću.

Nuxe Rêve de Miel balzam za usne, zahvaljujući propolisu, poznatom po hranjivim, umirujućim i obnavljajućim svojstvima, moćno je oružje u borbi protiv suhih i ispucanih usana. Formula koja sadrži 95,5 % sastojaka prirodnog podrijetla predstavlja pravi koncentrat prirodnih blaga - savršenu kombinaciju meda, shea maslaca, dragocjenih biljnih ulja (rižine mekinje i sezam) i arganovo ulje za njegu kože uz satenski glatki osjećaj.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.