Ako ste u potrazi za notama koje će ugrijati zimu i potaknuti vas da se čvršće privijete uz dragu osobu, s.Oliver ima za vas bočice jednostavnih, pročišćenih linija u koje je 'uliven' miris doma i ljubavi

s oliver darivanje

Tri čitateljice koje na dar dobivaju S. Oliver Authentic mirise za nju i njega, uz koje će zima biti toplija, a zajednički trenuci slađi, su:

INES MAMULA KUčAIć, LOVRAN

VALENTINA HERAK, BJELOVAR

ANETA ĆUDINA, PAKOšTANE

Udobni trenuci sigurnosti postaju posebno lijepi kad ih podijelimo s drugima. Zapalite vatru u kaminu, udobno se smjestite na kauču uz dragu osobu i shvatit ćete da "dom" nije nužno mjesto, već osjećaj – biti blizu voljenima. Jer je vrijeme koje dajemo jedni drugima najdragocjenije. Novi mirisi s.Oliver AUTHENTIC za nju i njega predstavljaju čežnju upravo za tim trenucima, za zajedništvom, udobnošću i povjerenjem. Autentičan poput samog brenda s.Oliver, dizajn pakiranja mirisa odiše šarmantnom jednostavnošću. Bočice mirisa s.Oliver su pročišćenih linija, a topli kromatski akcenti daju dizajnu živahan izgled. Crvena i tamnoplava boja simboliziraju sklad i zadovoljstvo.

s oliver darivanje

s.Oliver AUTHENTIC za nju osvaja cvjetnim i voćnim tonovima bergamota, bijelog jorgovana, magnolije, ljubičice i  maline te opojnim mirisom sandalovine i mošusa i vanilije. U 'muškoj' verziji, ovaj živahan i bezvremenski miris kombinira osnažujuću, svježu mirisnu komponentu mandarine, ananasa i kruške s drvenastim, muževnim notama mošusa, vibrantnog drva i madagaskarskog papra. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.