Samo jednim odlaskom na spavanje sa šminkom ili pak neočišćenim licem, koža gubi čak tjedan dana ‘života’ koliko je potrebno da se oporavi od takvog nemara. Posljedice su, posebice ako se takva praksa ponavlja, začepljene pore, pojava akni, oštećenje kolagena zbog čega dolazi do preuranjenog starenja kože, gubitak sjaja, neujednačenost boje, isušenost… Zato, prije svega – skidanje make upa

lerbolario skidanje make upa

Za lijepu i zdravu kožu čišćenje se ne smije preskakati ni ujutro nakon buđenja. Samo tako moguće je ukloniti mrtve stanice i nečistoće nakupljene preko noći te kožu pripremiti za dnevnu njegu. No što koristiti za taj ključni korak u njezi lica?! Odgovor na to pitanje dolazi iz L’Erbolaria, talijanske tvrtke iz pitoresknog gradića Lodija, koja više od 40 godina stvara sigurne i djelotvorne fitokozmetičke proizvode božanstvenih mirisa.

lerbolario skidanje make upa

Zahvaljujući aktivnim sastojcima destilirane vode i organskom ekstraktu kamilice, Mlijeko za čišćenje suhe i osjetljive kože lica svježe je i umirujuće, rehidratizira, omekšava i zaglađuje kožu lica i vrata poštujući prirodni pH kože. Malu količinu mlijeka potrebno je ravnomjerno nanijeti ujutro i navečer na kožu lica i vrata te nježno ukloniti blazinicom.

Mlijeko za čišćenje masne i mješovite kože lica obogaćeno je destiliranom vodom lijeske i ekstraktom krastavca koji osvježava. Održava pH kože i uklanja sve nečistoće i tragove make up-a, te zatvara pore i ostavlja kožu baršunsto mekom. Ujutro i navečer potrebno ga je ravnomjerno nanjeti na kožu lica i vrata i nježno ukloniti blazinicom.

lerbolario skidanje make upa

Aktivni sastojci pšeničnog škroba, ekstrakta organskog nevena i ulja jojobe čine Sapun bez sapuna za suhu i osjetljivu kožu lica nježnim. Poštuje prirodnu vlažnost kože i neutralizira agresivnost tvrde vode ostavljajući kožu čistom i baršunasto glatkom. Sapun bez sapuna za masnu i mješovitu kožu, zahvaljujući aktivnim sastojcima pšeničnog škroba, ulja pšeničnih klica, ekstrakta čička i vitamina E, nježno čisti pazeći na fiziološki balans kože uz adstrigentno djelovanje. Nakon upotrebe koža je čista i hidratizirana.

Cijene:
Mlijeko za čišćenje suhe i osjetljive kože lica, 125 ml, 112,90 kn
Mlijeko za čišćenje masne i mješovite kože lica, 125 ml, 112,90 kn
Sapun bez sapuna za suhu i osjetljivu kožu lica, 75 g,  53,90 kn
Sapun bez sapuna za masnu i mješovitu kožu lica, 100 g, 53,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.