Privlačan i opojan poput duha suvremene Yves Saint Laurent žene: vatren, dinamičan, energičan i u trenu osupnjuje. Svojstven i originalan. Za takvu silu postoji samo jedan naziv: Black Opium

ysl black opium

Kada je YSL Beauté 1977. godine premijerno lansirao OPIUM, na umu je imao vrlo svojstveni tip žene: elegantnu, šik, inteligentno i očaravajuće ljepote; pripadnicu sofisticiranih društvenih krugova, koja ostavlja trag u životu svih koji su je upoznali. Žena današnjice. Još uvijek s dječačkom nonšalantnošću koja proistječe iz poznavanja same sebe i onoga što želi. Stalno nadograđujući svoju osobnost, jednostavno se usijeca u našu podsvijest. Dramatična i nemirna duha, predstavlja složenu kombinaciju svjetlosti i tame, ženstvene senzualnosti, razigranosti i ozbiljnosti u isto vrijeme.

Impulzivna je i uvijek u pokretu, a najbolje se osjeća u gradu – ritam urbanog života odgovara njezinoj spontanosti. Poput urbane lavice na gradskom safariju, žudi za avanturom; što li će biti njezina sljedeća fiksacija: ljubavnik, mjesto, zamisao?

Pršteći od adrenalina, s ushitom kroti valove i otvara vrata životu ispunjenom uspjesima i superlativima. Poseban zanos koji preplavi njezino biće kada dobije što želi njezina je glavna nagrada. Ništa joj ne stoji na putu i ne pristaje na kompromise. A to joj dobro stoji.

Privlačan i opojan poput duha suvremene Yves Saint Laurent žene: vatren, dinamičan, energičan i u trenu osupnjuje. Svojstven i originalan. Za takvu silu postoji samo jedan naziv: Black Opium.

ysl black opium

Moderan naziv za opasnost, naziv Black Opium već na prvu tjera na preuzimanje rizika, koketiranje sa zabranjenim, tjera nas na nešto što ne bismo smjeli činiti; riječ je o osjećaju žudnje i želji da nikada ne završi.

Kontradiktorni koncept koji spaja dva svijeta. Magnetičan je poput duha suvremene Yves Saint Laurent žene: vatren i upečatljiv poput gradskih svjetala u kontrastu s noćnim nebom, blistav poput dijamanta. Osvaja od prvog trena: šokantan je, a istovremeno poznat, bezvremenski i moderan.

Poput mirisa koji predstavlja, teško ga je opisati samo iz naziva. CRNA je boja koja zapravo i nije boja, već kontradiktorni koncept koji osobi koja je nosi pruža stav 'Sa mnom nema šale!', bez obzira odražava li takav stav zahvaljujući kožnoj 'bajkerskoj' jakni posuđenoj od ljubavnika ili crnoj olovci za oči koja odaje da je tulumarila cijelu noć. Neodoljive privlačnosti i urbanog izričaja, naziv OPIUM sinonim je za mističnost i obećanih putovanja. Glasan je poput bas gitare. Raskošan s osjećajem zabranjenog, nesputanog i dubokog.

Zajedno čine moderan, elegantan i bezvremenski duo. Black Opium je ulaznica za backstage, karta za VIP događaj, britka tama osvijetljena zvijezdom koja se u njoj krije. Bezvremenski, snažan i smion naziv, strastven i razigran.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.