Uz lakoću idealnog prekrivanja i 24-satnu izdržljivost, Teint Idole Ultra Wear je prije 25 godina prvi put dokazao da dugotrajnost  može biti lagana na licu. Lancôme sada predstavlja novu formulu za njegujuću blistavost – Teint Idole Ultra Wear Care & Glow

lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow

Lancôme predstavlja novitet koji će vam uljepšati jesen – Teint Idole Ultra Wear Care & Glow s paletom od 30 nijansi koje savršeno odgovaraju svim postojećim tonovima kože te ističu njenu prirodnu ljepotu. Zahvaljujući srednjoj prekrivnoj moći, koža je blistava, hidratizirana i bez osjećaja težine čak i 24 sata nakon nanošenja. Otporna tekstura i ujednačenost tena osiguravaju prirodan izgled kože.

lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow

Teint Idole Ultra Wear Care & Glow nastao je primjenom iznimno lagane tehnologije koja se stapa s kožom. Riječ je o Lancômeovoj tehnologiji Neo-Glow  koja djelotvorno povezuje formulu s kožom, bez nakupljanja, stvrdnjavanja i pomicanja. Ova formula osigurava prekrasan, dewy sjaj koji djeluje čak i na masnoj koži, što često nije slučaj sa sjajnim proizvodima.

lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow

Osmišljen kako bi koži pružio sve blagodati za potrebnu njegu kože, sadrži hijaluronsku kiselinu koja ju dodatno hidratizira, dok bademova kiselina zaglađuje i pročišćuje kožu. Uz to, sadrži zaštitni faktor 27 koji osigurava adekvatnu zaštitu od sunca. Novu formulu Teint Idole pudera krase i poboljšana svojstva seruma. Formula s 82% seruma koži daje blistavost, čini teksturu zaglađenijom i ujednačenijom.

lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow

Zaštitno lice Lancômeove kampanje američka je glumica Zendaya, dugogodišnja ambasadorica brenda. Za njezin prepoznatljiv izgled zaslužna je Sheika Daley, samouka vizažistica koja se u okviru kampanje pridružila glumici kako bi dekodirala na koji način djeluju aktivni sastojci za njegu kože u novoj formuli Teint Idole Ultra Wear Care & Glow tekućeg pudera.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.