Nova krema iz Wine Elixir linije štiti od UVB i UVA zračenja prirodnim i organskim filterima te sprječava i smanjuje pojavu tamnih mrlja uzrokovanim suncem ili faktorima povezanima sa starenjem

apivita wine elixir

APIVITA, grčki brend prirodne kozmetike nadopunio je svoju najpopularniju Wine Elixir liniju laganom dnevnom kremom protiv bora i za učvršćivanje lica sa zaštitnim faktorom 30. Uz ovaj novi proizvod, u Wine Elixir liniji nalaze se i krema lagane teksture protiv bora i za učvršćivanje kože lica, krema bogate teksture protiv bora i za učvršćivanje kože lica, obnavljajuća noćna krema za lice, serum protiv bora i za učvršćivanje kože lica, obnavljajuće ulje za učvršćivanje kože lica i krema protiv bora za područje oko očiju i usana.

apivita wine elixir

Wine Elixir lagana dnevna krema sa zaštitnim faktorom 30 smanjuje pojavu tamnih mrlja dok istovremeno daje zaštitu od sunca te sadrži 89 posto prirodnih sastojaka. Zasnovana na znanosti o epigenetici i zahvaljujući polifenolima, snažnim molekulama protiv starenja iz vinove loza sa Santorinija, ova krema na najefektivniji način reaktivira mladost kože. Svaki kozmetički proizvod u pravilu sadrži oko 70 posto vode.

apivita wine elixir

U Apiviti je voda zamijenjena s biljnom infuzijom te je proizvod tako obogaćen antioksidativnim i ostalim aktivnim elementima, kako bi se povećala njegova učinkovitost. Za infuziju Wine Elixira, odabrane su tri različite sorte vinove loze sa Santorinija (Athiri, Aidani i Assyrtiko) kako bi se povećao antioksidativni i antiage učinak. Inovacija ovog proizvoda krije se u kompleksu na bazi sladića, alteje i riže. Njegova uloga je sprečavanje i smanjenje pojave tamnih mrlja te učinkovito reguliranje pigmentacijskih poremećaja uzrokovanih suncem ili faktorima povezanima s dobi. 

apivita wine elixir

Apivitin biokemijski laboratorij primijenio je nenadmašnu preciznost epigenetike kako bi proučio djelotvornost ekstrakta polifenola Santorini vinove loze na genima. Ova grana znanosti koja proučava nasljedne promjene u ekspresiji gena, polučila je fantastične rezultate u pronalaženju rješenja kada je riječ o potpunoj revitalizaciji kože te osiguravanju snažnog učinka protiv znakova starenja. Tako je u polifenolima lišća Santorini vinove loze, APIVITA pronašla prirodni eliksir mladosti te znanošću iznjedrila moćan ekstrakt protiv starenja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.