Linija Kiehl’s Dermatologist Solutions već cijelo desetljeće nudi ciljana, napredna rješenja za potrebe Kiehl’sovih kupaca vezane uz njegu kože. Lansirana u partnerstvu s nizom dermatologa i znanstvenika sa sveučilišta Harvard, Columbia, Yale i Pennsylvania te iz bolničkog centra Cedar-Sinai, ista je ubrzo postala „omiljena među dermatolozima“

kiehls dermatologist solutions

Mnogi dermatolozi je preporučuju kao djelotvorna, a blaga i neinvazivna rješenja za njegu kože ili kao dopunske tretmane dermatološkim postupcima koji se provode u ordinacijama. Prošle godine, u znak proslave 10. godišnjice, Kiehl’s je sa zadovoljstvom najavio suradnju s novim vijećem stručnjaka na području dermatologije, od kojih je svaki odabran na temelju medicinskih dostignuća i rezultata tijekom rada  u svjetskim centrima za izvrsnost u njezi kože.

Ovom prilikom podsjećamo također na istaknute formulacije Dermatologist Solutions linije u znak pružanja targetiranih rješenja za njegu kože lica: protiv bora smijalica, njegu osjetljive kože, kožu sklonu aknama ili tamnim mrljama, zaštitu od sunca, dehidriranu kožu i ostalo.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.