Giorgio Armani predstavlja ACQUA DI GIOIA Eau de Toilette, snažan miris inspiriran samim srcem prirode - elementima vode, zraka i sunca, utjelovljujući izvor vječne mladosti i sreće. Kroz osjetilno putovanje transformira savršenu harmoniju izvornog mirisa u svjetlost

armani acqua di gioia

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju očaravajuće mirise ACQUA DI GIOIA Eau de Toilette, 50 ml, su:

 

MIRTA KRUšIć, RIJEKA

MARTINA MARKOV, ĐURđEVAC

ACQUA DI GIOIA Eau de Toilette donosi val energije, utjelovljujući snažnu i senzualnu ženu. Njezina je ljepota nepatvorena poput prirode, pršteći užicima i mogućnostima.

Gornje note pršte intenzivnim mirisima limuna Primofiore i prvog proljetnog pupoljka crnog ribiza, stopljenim s akordima čiste, krepke kruške i lista ljubičice.

Svježu, gracioznu i svijetlu sredinu sačinjava duet delikatnih kontrasta. Nježno milovanje latica božura obavija čistoću dva jasmina – kristalnog vodenog jasmina i senzualnog apsoluta jasmina Sambaca, otkrivajući oplemenjenu i svilenkastu prozračnu teksturu.

Sloj po sloj, miris razotkriva svoje tajne, stapajući se s postojanom, zemljanom bazom cedrovine i obavijajući akord cashmerana. Lagano je zaslađen primjesom smeđeg šećera koji donosi opojni šarm.

Bočica ACQUA DI GIOIA Eau de Toilette dočarava prirodu koja se neprestano mijenja: pijesak koji se stapa sa staklom, kamenčiće koje je more zagladilo toliko da su gotovo providni i koji su sasvim slučajno pronađeni na obali okupanoj suncem.

Emily DiDonato zaštitno je lice novog vizuala za ACQUA DI GIOIA Eau de Toilette, utjelovljujući ženu čiju je mladost i veselje ponovno razbudila priroda. U harmoniji s okružjem, odiše nevinošću, samopouzdanjem i senzualnošću, oživljena duha i u punom cvatu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.