Ono što mi je u zadnje vrijeme posebno zanimljivo kada pratim mirisne novitete brenda Avon jest činjenica da ekipa koja kreira novi miris ide puno dalje od sastojaka, nota i bočice. Avon kod kreiranja parfema nerijetko zalazi u znanost i znanstveni pristup pa često istražuje psihološki učinak koji miris ima na pojedinca

avon attraction game recenzija

Koliko god volimo reći da parfeme nosimo zato da bismo ugodili sebi i sami sebi fino mirisali, ipak nam je itekako drago kada parfem koji nosimo dobiva komplimente, kada fino mirišemo i ljudima oko sebe, a posebno kada naš parfem zapazi netko koga zavodimo.

Avon je tako, analizirajući psihološke faktore igre zavođenja, strasti i ljubavi, povodom Valentinova lansirao dva nova parfema iz Attraction obitelji – dva odlična gurmanska mirisa – jedan za nju, drugi za njega – i nazvao ih Attraction Game – u slobodnom prijevodu – Igra privlačnosti. A kao što znamo u igri zavođenja i privlačnosti nema pravila, potezi se vuku instinktivno pa je u adute jako važno ubaciti – parfem koji će partnera totalno izludjeti i oduševiti. Osim toga, svi jako dobro znamo da je miris itekako važan faktor strasti jer kad nam netko neodoljivo miriše, onda nam je još privlačniji i draži.

avon attraction game recenzija

Attraction Game duo za nju i njega prije svega vizualno izgleda jako moćno – ambalaža je moderna i odlična - parfemi su u visokim bočicama, nježno ljubičastih linija i detalja, u stiliziranom obliku dvaju tijela koja izgledaju poput jedne cjeline kada se spoje. Oduševile su me note oba mirisa jer sam velika ljubiteljica jačih gurmanskih parfema, a potom me oduševila trajnost parfema... Iako me zapravo kod Avona to više ni ne čudi jer im je parfemska ekspertiza već godinama usmjerena na to da kreiraju moćne molekule koje se savršeno "zaključvaju" u kožu i dugo traju.

avon attraction game recenzija

Zvjezdani sastojak mirisa Attraction Game je tamna čokolada – ona daje slastan, ukusan, gurmanski, topli, zavodljivi ton mirisima. Kada je udahnete želite – još, još i još – toliko je fina. Ženski Attraction Game se otvara lagano - sočnom notom kruške te svježim i iskričavim akordom ružičastog papra, ali nastavlja se bombastično - u raskošnu notu srca kojom dominira bogata tamna čokolada i tzv. Hypnotic akord – molekula dizajnirana da stimulira senzorne neurone i osjećaj užitka. Cijeli dojam mirisa je ambrasto topao, ukusan, čokoladno kremast, s nježnom svježinom papra i kruške. Na koži stoji mekano i senzualno, dugo traje i ostavlja trag magnetske privlačnosti, koja se osjeti u širokom oblaku oko tijela.

avon attraction game recenzija

Muški Attraction Game je začinsko-drvenasti miris, s gurmanskim elementom, koji se otvara vrlo aromatično – moćnim, razbuđujućim notama papra i kardamoma. U srcu i bazi su mu, jednako kao i u ženskoj verziji, akordi tamne čokolade i Hypnotic molekula. Cijeli dojam je svjež i oštar, izrazito drvenast, uz finalno senzualno i kremasto mirisno iskustvo zahvaljujući čokoladi. Na muškoj koži ovaj miris solidno dugo traje i ima široku auru.

avon attraction game recenzija

avon attraction game recenzija

Oba mirisa bih svrstala u kategoriju večernjih parfema jer su doista jaki i više prilagođeni za večernje izlaske, klubove i spojeve. Također, mislim da bolje funkcioniraju tijekom hladnijih mjeseci u godini. Mirisi su, dakako, savršen poklon za Valentinovo, ali neće vam biti žao što ste u njih uložili jer su itekako nosivi za sve elegantne večernje prilike kada želite biti posebni te zamijećeni zahvaljujući svom parfemu.

Cijene:
Attraction Game EDP za nju 50 ml: 134,90 kn
Attraction Game EDP za njega 75 ml: 134,90 kn

Detalji na: www.avon.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.