Sinoć, u tajnovitom okruženju Muzeja suvremene umjetnosti, predstavljeni su novi proizvodi linije Dr.Stribor kozmetike. Jednostavna, pomalo futuristička prezentacija uvela nas je u čaroban svijet molekula i oligoelemenata poput zlata, srebra i germanija, te njihovih spojeva u vrhunske sastojke koji čine osnovu seruma, boostera i tonika ove kolekcije

kozmetika dr. stribor

Oduševio nas je fantastičan kontrast jednostavnog crno zlatnog vizuala i pažljivo modeliranog sastava svakog pojedinog proizvoda. Kozmetika je možda pojednostavljena riječ za ono što ova linija nudi. Filozofija se spojila sa znanošću, stvorila se ideja, pažljivo su birani kvalitetni sastojci iz organskoga i neorganskog svijeta i nastali su drugačiji, inovativni proizvodi gotovo savršenog balansa sastojaka, koji će svojom kvalitetom oduševiti i one najzahtjevnije.

kozmetika dr. stribor

Serum Ag-Au /CP vrhunski je spoj lijepog balansa tri hijaluronske kiseline oplemenjene  srebrom, zlatom i esencijalnom vodom ruže. Prekrasne teksture, blagog nenametljivog mirisa na ružu, savršeno se upija i na koži ostavlja osjećaj čiste svježine.

Echium gamma booster, jedinstven na tržištu uljni serum kompleksnoga sastava, nastao spajanjem ekstrakta iz biljnih ulja sjemena američke brusnice, ulja  sjemenki borovnice i ulja trputaste lisične, izbalansiranih sa maceratom gotu kole i karotenoidima pasjeg trna. Ova kombinacija čistih i prirodnih sastojaka nahranit će i vrlo zahtjevnu kožu.

Tonici su vrhunska kombinacija esencijalnih voda i oligoelemenata. Izvrsna su podloga apsolutno bilo koje njege na vašem licu. Tonik Zlato i Ruža čisti su užitak i olfaktornim stanicama. Tonik Cink i Neroli daje savršenu ravnotežu masnoj i nečistoj koži, a Tonik Germanij i Neroli, apsolutno prvi puta prisutna kombinacija kraljevskog nerolija i elementa germanija, zaštitit će kožu od agresivnih utjecaja okoliša.
Zanimljiv je odabir visokokvalitetnog tamnog stakla u koji su proizvodi pakirani i zaštite proizvoda od oksidativih procesa koji uzrokuju kvarenje, prirodnim tokoferolima i srebrom, neprijateljem mikroorganizama poznatim od davnina.

kozmetika dr. stribor

kozmetika dr. stribor

 Mag. pharm. Marijana Piškulić Radionov, dr. Stribor Marković i mag. pharm. Mirna Matas

dr. stribor kozmetika 

Dr. Stribor tim – mag. Maja Glamuzina, dr. Stribor Marković, ing. Dubravka Gabrić, mag. Zvjezdana Dobrinčić (ravnateljica LJZŽ) te mag. Ana Junković

Promocija i kolekcija nas je oduševila. Već poznatoj obitelji krema Dr.Stribor kozemtike, pridružili su se i ovi novi proizvodi koji je nadopunjuju i oplemenjuju. Velika pohvala i hvala cijelom timu stručnjaka, koji su svoje znanje i ljubav utkali u nešto novo, nešto sasvim drugačije od većine proizvoda koji postoje na tržištu i omogućili krajnjem korisniku da doista njeguje svoju kožu visokokvalitetnim, pažljivo biranim sastojcima.

Mag. pharm. Marijana Piškulić Radionov

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.