U srcu Zagreba, u parfumeriji Limoni u Mesničkoj 1, Chanel je otvorio prekrasan novouređeni Espace Parfum, jedinstveni prodajni prostor osmišljen kako bi vam osigurao nezaboravan ritual izbora savršenog Chanel mirisa. U elegantno uređenih 25 kvadratnih metara, doživjet ćete trenutke opuštajućeg luksuza, dok će se za vas brinuti i savjete o mirisima vam dati specijalizirani tim stručnjaka za Chanel mirise

chanel espace parfum

Inspiriran pravilima kuće Chanel, prostor Espace Parfum privlači vas u svijet Chanel mirisa kako biste doživjeli mirisnu tradiciju i stručnost brenda te njegovu neprekinutu dinamičnost i modernost. Prostor je jedinstvene ljepote i elegancije, izrađen u duhu estetike Mademoiselle Chanel, u bež, crnim i zlatnim nijansama i s teksturama od tvida. 

Posebnost Olfaktivnog bara

U novom prostoru u Zagrebu predstavljen je jedinstven patentiran Olfaktivni bar kojeg je razvio Christopher Sheldrake, pomoćni parfumer Kuće Chanel. Sheldrake je patentirao novi sustav keramičkih blottera za isprobavanje mirisa i stol s 54 mirisna koncentrata koji obuhvaćaju cijeli spektar Chanel parfumerije. Stručnjaci iz Chanelova tima za mirise će vam na licu mjesta ponuditi interaktivni olfaktivni "pregled" s uvidom u prekrasne note i mirise koji se nalaze u širokoj ponudi kuće Chanel.  

Les Exclusifs de Chanel

U Chanelovom Espace Parfum pronaći ćete, jedino u tom prodajnom prostoru u Hrvatskoj, ponudu posebne kolekcije mirisa Les Exclusifs de Chanel, među kojima i "Jersey", najnoviji dodatak u kolekciji od 13 ekskluzivnih mirisa. Ovaj elegantni miris svježe lavande kreirao je Jacques Polge, glavni parfumer kuće Chanel, kao počast jednoj od omiljenih mirisnih materija Mademoiselle Chanel.

les exclusifs de chanel

Ritual izbora parfema

Klijent i stručnjak za mirise sjede neometani za Olfaktivnim barom. To je mjesto gdje se oni mogu međusobno upoznati, i gdje se otkriva kako je Chanel postao priča. Kupac doznaje sve o povijesti Kuće, o mirisima, ujedno legendarnim i novim, o obilježjima svakog od njih, divoti mirisnih sirovina ... Naravno, sve je to izrečeno zadivljujućim jezikom mirisa, jezikom koji se ne može čuti, ali koji čulima govori nevjerojatno razgovjetno. Mirisi i utisci nižu se od jednog do drugog. Notu po notu, slažu priču koja postupno poprima oblik i strukturu. Sastavne dijelove pružaju keramički blotteri, u kojima je uhvaćena bit svake kreacije, dok savršeno dočaravaju ujedno njihovu svježinu i punoću. Drže se u ruci, poput papirnatih blottera. Predstavljeni su svi Chanelovi mirisi. Za svaki ženski miris postoji nekoliko blottera, jedan za svaku interpretaciju: Eau de Toilette, Eau de Parfum i Extrait. Ovaj doživljaj stvara nevjerojatnu bliskost s mirisom, te pruža jasan uvid u njegova obilježja i čari. Sami mirisi su podijeljeni po obiteljima, od najnježnijih do najzaokruženijih.

Ne propustite svoje intimne konzultacije sa Chanel stručnjacima! 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.