Kako biste ostavili tmurnu zimu iza sebe, predlažemo vam terapiju bojama iz kutijica nove Givenchyjeve make up kolekcije za proljeće i ljeto 2019. Odvažite se ove sezone biti drugačiji, igrati se intenzivnim pigmentima i vući crte koje čine razliku

givenchy make up

Plava za divne snove, mudrost i svježinu; crvena za ljubav i senzualnost; zelena za nadu i sreću; narančasta za energiju, kreativnost i optimizam; ljubičasta za nježnost i duhovnost; ružičasta za mladost i romansu... Givenchy je pronašao način kako napokon ostaviti tmurnu zimu iza sebe i inspirirati se duginim bojama. Zajamčeno je punjenje baterija i hod kroz sezonu s vedrim "pop stavom".

givenchy make up

Pozitivna terapija započinje Prisme Blush inspirativnom gradacijom boja, od bijele do crvene. Lagane i dugotrajne teksture, zahvaljujući tehnici atomiziranja čestica, Prisme blush daje licu blistav sjaj. Dual liner, tanka crta koja oponaša olovku i sjenilo za oči, omogućuje strukturiranje, ističe boju šarenice te posvjetljuje kapke. Kremasta tekstura jamči dugotrajnost, a intenzivan pigment podsjeća na elektro-pop.

givenchy make up

Le Rouge je prilagođen nijansiranoj shemi ružičastih boja, a zaokružuje ga završna, odvažna, narančasto-crvena nijansa. Njegova lagana formula upotpunjuje usne jednim potezom. Vosak osigurava raskošan kremasti rezultat, a mikrosfere hijaluronske kiseline daju usnama punoću i vlažnost. Le Rouge Perfecto, obojen u narančasto, reagira na pH vaših usana i nudi personaliziranu nijansu zahvaljujući formuli na bazi eozina. Le Vernis, limitirana edicija laka za nokte, u plavoj boji noćnog neba, daje dubinu i snagu čitavoj kolekciji.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.