Prvi put lansirana 2013., Kiehl's Ultra Facial Oil-Free vratila se s novom, bezalkoholnom formulom koja sadrži istu omiljenu teksturu hladnoga gela te novu tehnologiju specijaliziranih sastojaka koja djeluje na smanjenje pojave viška sebuma te je stručno formulirana za mješovit i mastan tip kože

kiehls ultra facial oil free

Nedavna istraživanja klimatskih promjena govore da svijet postaje topliji i vlažniji – što bi moglo stvarati probleme osobama s masnom kožom. Zapravo čak i povećanje temperature od 1 °C može rezultirati povećanjem stvaranja sebuma od 10% 1 – zbog čega se koža može doimati masnijom i biti sklonija aknama i prištićima. Masniji tipovi kože također su skloniji dehidraciji i oštećenju zaštitne barijere kože zbog prekomjernog uklanjanja viška sebuma s kože u želji da ne bi izgledala sjajno. Kao odgovor na rastuću potrebu potrošača za hidratacijom bez masnog sjaja, Kiehl's ponosno predstavlja novo i poboljšano izdanje Ultra Facial Oil-Free gel kreme – sa stručno osmišljenom formulacijom za mješovitu i masnu kožu.

kiehls ultra facial oil free

Prvi put predstavljena 2013., nova formulacija bez alkohola ima istu teksturu gela koji pruža trenutni osjećaj hlađenja, s novom, specijaliziranom tehnologijom sastojaka koji smanjuju izgled viška sebuma na koži. Brzo se upija i daje svjež osjećaj bez ostavljanja tragova. Ultra Facial Oil Free gel krema klinički dokazano pruža dugotrajnu hidrataciju i smanjenje sjaja mješovite i masne kože, čak i u uvjetima ekstremne topline, vlage i zagađenja.

kiehls ultra facial oil free

Pružajući trenutan osjećaj hlađenja po nanošenju, Ultra Facial Oil-Free gel krema sadrži kombinaciju sastojaka koja uključuje glacijalni glikoprotein, koji se originalno dobiva iz morskih ledenjaka i inovativne sitne čestice aminokiselina. Jedinstvena tekstura brzoupijajućeg gela dubinski hidratizira kožu i pomaže spriječiti gubitak vode, istovremeno smanjujući osjećaj masnoće za 27%, vidljivi sjaj za 24% i izgled proširenih pora za 12% u samo 14 dana. Nakon nanošenja koža je 99% više hidratizirana i ne masti se do 8 sati.

kiehls ultra facial oil free

NOVO! Sitne čestice aminokiselina: Formulacija sa sitnim česticama aminokiselina pomaže smanjiti prekomjerno stvaranje masnoće, čime se s vremenom smanjuje sjaj lica i vidljive pore.

Glacijalni glikoprotein: Riječ je o dobro poznatom sastojku linije Ultra Facial s jedinstvenom sposobnošću opstanka u ekstremnim uvjetima. Ovaj sastojak formulacije dubinski hidratizira kožu kako bi je zaštitio i pomogao spriječiti gubitak vode.

Cijena:
Ultra Facial Cream (28ml) – 128 kn; (50ml) – 225 kn; (125ml) – 414 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.