Kolekcija modernih molekularnih mirisa koristi se jedinstvenom formulom bez alkohola za stvaranje dugotrajnih i hidratantnih mirisa. Asortiman uključuje 14 jedinstvenih mirisa, 13 u četiri različite kolekcije i Source1, samostalni miris koji se može naći u svim mirisima

hermetica parfemi

Hermetica je kolekcija čistih mirisa nadahnuta drevnom firentinskom praksom alkemije koja je nastojala pretvoriti osnovne metale u dragocjene materijale i pronaći vrhunski eliksir života. Primjenjujući ovu praksu u modernoj parfumeriji, Hermetica se temelji na uvjerenju da pronalaženje savršenog mirisa ovisi o kemijskoj povezanosti molekula unutar mirisa i nečije kože.

hermetica parfemi

U potrazi za vrhunskim mirisnim eliksirom, osnivači Hermetice odlučili su stvoriti revolucionarnu kolekciju ne izborom između prirodnih sastojaka ili molekula, već upotrebom kombinacije dvaju. Ove hibridne formule razvijene su korištenjem jedinstvene patentirane tehnologije, prve na svijetu u industriji mirisa. Formule bez alkohola odmah otkrivaju srce mirisa i uglavnom koriste čistu kemiju koja se temelji na obnovljivim sastojcima i molekulama.

hermetica parfemi

Rezultat ove moderne alkemije su četiri kolekcije dugotrajnih i hidratantnih mirisa, plus Source1 - jedinstveni miris koji se može naći u svim mirisima.

DRY WATERS slavi epitete flore (cvjetne note): ROSEFIRE, MULTILOTUS, MEGAFLOWER

EMERALD STAIRWAYS mijenja zelene note različtih dubina: JADE, SPICEAIR, GREENLION, IVYME

THE DOOR daruje duboki zaron u drvenaste mirise: CEDARISE, SANDALSUN, PATCHOULIGHT, WOODYSANDAL, DARKOUD

VERTICAL AMBERS istražuje jantarne varijante: AMBERBEE, VANINIGHT, VERTICALOUD, REDMOON

SOURCE1: pjenušavi bergamot s jantarnim i drvenastim podtonovima

hermetica parfemi

ČISTI, ZELENI I DOBRI ZA KOŽU!
Hermetica mirisi koriste, koliko priroda dopušta, prirodne sirovine. Koriste molekule kada je bolje za okoliš. Korištenje molekula umjesto njihovih "pravih" kolega često je najekološkiji izbor, gdje je sirovina u prirodi rijetka ili joj prijeti izumiranje. Koriste najbolje od prirode i okreću se molekulama kad je to bolje za okoliš. Sadrže i do 50% sastojaka iz obnovljivih izvora. Korištenje obnovljivih sirovina svjestan je korak ka stvaranju održivog i zelenog stvaranja mirisa. Staklene bočice izrađene su od recikliranog stakla i pijeska koji se lokalno nabavlja radi smanjenja ugljičnog traga. Proizvode se u Francuskoj i mogu se puniti. Sadrže hidratantna svojstva i njihove prednosti za kožu su znanstveno dokazane. Mirisi su bez alkohola, a istovremeno su dugotrajni. Koristeći jedinstvenu patentiranu tehnologiju s višestrukim prednostima, mirisi odmah oslobađaju vrh i osnovne note. Tehnologija toliko revolucionarna i vrijedna zavisti da ju je trebalo patentirati da bi sačuvala sve svoje tajne. Hermetica mirisi nisu testirani na životinjama, ne koriste nikakve životinjske materijale ni bilo koje sastojke proizvedene na osnovi genetski modificiranih organizama (GMO).

hermetica parfemi

Cijene:
Source1: edp 50ml, 1045 kn; Edp 100ml, 1463 kn
Ostali mirisi: edp 50ml, 836 kn; Edp 100ml, 1254 kn

Ekskluzivno u Martimexu na Trgu bana J. Jelačića 11.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.