Yellow hranjiva linija za kosu sadrži moćno arganovo ulje bogato Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama te vitaminom E koji oporavljaju vlasi vraćajući im vitalnost i sjaj. Kosa je vaš ukras, tretirajte je pravim sastojcima i gdje god se pojavite, bit ćete puni samopouzdanja. I primijećeni!

yellow nutritive leave-in regenerator

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju Yellow by Alfaparf Nutritive Leave-In Conditioner, koji obnavlja kosu, dubinski je hidratizira i hrani te joj jača strukturu, su:

ANICA JEZERINAC, NOVI ZAGREB

PETRA JOZINOVIć, KRIž

SUNčANA CZINDERY KALANJ, ZADAR

Svi imamo pravo na 'bad hair day’, ali ako se on pretvori i tjedan ili mjesec, moglo bi se to ozbiljno reflektirati na vaš poslovni uspjeh i osobnu sreću. Tako barem kaže studija koju je naručio Physique, a proveli su je znanstvenici sa Sveučilišta Yale. Njegovane vlasi i lijepa frizura, tvrde stručnjaci, daju nam osjećaj samopouzdanja i pomažu predstaviti se u najboljem svjetlu, dok zanemarivanje kose povećava sumnje u sebe i razinu samokritičnosti. Srećom, problem se da lako riješiti, njegom i posvećivanjem kosi barem upola onoliko vremena koliko se bavimo kožom lica i tijela. A što se tiče najboljih preparata, specijalci za sjaj, oporavak, njegu, hidrataciju ili protiv ispadanja kose mogu vam uvijek biti na dohvat ruke u vašem domu. Alfaparf ispunjava sve ženske želje na putu do savršene kose. Yellow profesionalna njega kose dostupna je u Bipa drogerijama, a sastoji se od četiri linije, namijenjene specifičnim potrebama kose - Nutritive, Repair, Easy Long i Shine. 

yellow nutritive leave-in regenerator

Yellow Nutritive: Čak 38% žena u svijetu žali se kako ima problema sa suhom, beživotnom kosom koja izgleda poput slame. Razlozi tomu mogu biti različiti - od topline pegle ili sušila za kosu, prečestog bojenja ili agresivnih kemijskih tretmana do stresa ili nedovoljnog unosa zdravih masnih kiselina. Yellow hranjiva linija za kosu sadrži moćno arganovo ulje bogato Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama te vitaminom E koji oporavljaju vlasi vraćajući im vitalnost i sjaj. Drugi adut ovoga proizvoda je ulje kokosa koje, zahvaljujući vitaminima i emolijensima, obnavlja kosu, jača joj strukturu i dubinski je hrani. Nakon samo jednoga tretmana, rezultat je 51% mekša kosa, do 78% lakše raščešljavanje i tri puta veći sjaj. Linija se sastoji od šampona i regeneratora koji se ne ispire.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.