Lip Lover je proizvod kakav su trendseterice širom svijeta željno iščekivale! Riječ je o ključnom dodatku za svaku priliku, koji ističe osobnost i savršeno pristaje usnama. Boja, sjaj i njega u jednom – jednostavno transformira usne!

lancome lip lover lily collins

Njegova jedinstvena hibridna formula kombinira inovativne efekte - boja, sjaj „po mjeri" i trajnu ugodu...Nevjerojatnim rasponom nijansi za svako raspoloženje, Lip Lover istinski uljepšava osmijeh! Obavija usne s je ne sais quoi koji poziva na poljubac...

Osnovne chic nijanse

Od ružičasto-bež pa sve do nijanse ružina drveta, fokus palete upravo je na ružičastoj! Svježe i delikatne nijanse za efekt profinjenih i uljepšanih usana. Od mekih nude do intenzivno pigmentiranih nijansi, Basics su zaista Chic. Primjer: Casse-Noisette, balerina ružičasta koja utjelovljuje gracioznost plesnih koraka, Beige Adage, svjetlošću protkan ton koji odgovara ružičastoj nijansi na obrazima, ili pak Corail Cabriole čija nježni akcenti narančaste donose vedrinu svakom tipu tena...

313 Rose Ballet
314 Casse-Noisette
316 Rose Attrape-cœur
332 Beige Adage
333 Rose des Nymphes
334 Corail Cabriole
338 Rose des Cygnes

Kreativne Chic nijanse

Paleta pop nijansi svakom izgledu donosi odvažnost... Blistav raspon protkan je šarmom koraljnih i intenzivno ljubičastih nijansi, te nijansi maline, s nizom slasnih akcenata koje donose Pas de Prune, intenzivna boja ciklame koja nevjerojatno naglašava ljepotu, Rose Gracieuse s blistavim pigmentima u nijansi rubina, vibrantna Belle de Rouge za vragolaste usne ili Bordeaux Tempo, intenzivna i krajnje očaravajuća grimizna.

336 Orange Manège
337 Lip Lover
351 Pas de Prune
353 Rose Gracieuse
355 Framboise Étoile
356 Belle de Rouge
357 Bouquet Final
362 Bordeaux Tempo

Zvjezdane nijanse

Raspon nijansi Lip Lover jednostavno je nenadmašan. Kada biste morali odabrati tri osnovne, univerzalne nijanse za svaku priliku, bile bi to:

Rose Attrape-cœur, profinjena nijansa božura koja neupitno osvaja srca. Framboise Étoile, nijansa zrele maline za slasne i neodoljive usne. I naravno Lip Lover, blistava fuksija u koju ćete se jednostavno zaljubiti... Boja, sjaj, njega... savršena alkemija

Ugoda koju donosi balzam. Profinjena boja ruža za usne. Blistavost sjajila koje oblikuje usne. Lip Lover jednostavno je bez premca u svim kategorijama!

Lice Lip Lovera je Lily Collins, koja istče kako je ludo zaljubljena u Lip Lover, a upravo je takva dočarana kroz objektiv Sølve Sundsbø.

Cijena: 184 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.