Predstavljajući miris nadahnuća, Her Story parfem slavi povijest snažnih i jedinstvenih žena koje su pomogle oblikovati sadašnjost. Her Story #jermogu pokret slavi iskustvo žene pružajući mogućnost za razgovor: podijeliti vlastitu priču o prošlosti i sadašnjosti dok zajedno pišemo priče o budućnosti

avon her story darivanje

Pet čitateljica na poklon dobivaju svaka svoj Avonov miris Her Story EdP, su:

HELENA VIDOVIć, VARAžDIN

IVANKA BENUTIĆ, KAŠTEL STARI

MELITA HORVAT, SIBENIK

LADA RAđA, SPLIT

MAGDALENA JAKLIN, ČAKOVEC

Avon ima dugu tradiciju osnaživanja žena. Više od 130 godina utkana je u DNK Avona: tijekom svih ovih godinama ženama pruža ljepotu, samopouzdanje i ekonomsko osnaživanje omogućivši im preuzimanje odgovornosti i kontrolu nad svojim životom. Inovativne ideje i stavovi iza svakog Avon proizvoda povezuju 6 milijuna žena širom svijeta! Svaka od njih ima priču – osobnu priču o životnoj snazi. Širimo priče stvarnih žena kako bi slavili žene, kako bi slavili tebe: budi dio #HerStory #jermogu pokreta i podijeli priču žene koja je za tebe inspiracija!

avon her story darivanje

Her Story EdP stvorili su poznati parfumeri Honorine Blanc i Adilson Rato. Honorine, Master Perfumer, objašnjava da su bili motivirani stvoriti intenzivan miris koji bi ženama koje ga nose pružao osjećaj snage i hrabrosti. "Nadahnule su nas samouvjerene žene koje govore što žele i ne boje se pustiti svoj glas", objašnjava ona. "Obožavam stvarati za Avon jer znam da će mirisi biti dio velike promjene u životima žena - osnažujući ih, nudeći trenutak luksuza koji svaka može stvoriti za sebe." Gornje note Bourbon Pepper predstavljaju žensku energiju i izdržljivost u borbi za svoje snove, u srcu parfema Her Story plemeniti je cvijet irisa – simbol ljubavi i rječitosti, predstavlja mudrost, hrabrost i žensko samopouzdanje. Patchouli Prisma otkriva elegantne i snažne drvene tonove koji ženu inspiriraju da piše svoju priču.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.