Nazvavši blagdansku kolekciju "Happy 2020", kreativni direktor Dior make upa Peter Philips počastio je sve zaljubljenice u kutijice za uljepšavanje pravim vatrometima boje i sjaja uz koje će stara godina otići uz puno glittera i vibrantnih nijansi

dior holiday

Svoju petu po redu blagdansku make up kolekciju Peter Philips nazvao je ‘Happy 2020’, i to je jedino u čemu se držao načela jednostavnosti. Naime, beauty poslastice koje vam ove sezone servira kreativni direktor Dior make upa su glamurozne i donose pravi vatromet boja i sjaja, kako i priliči najraskošnijem dobu godine.

dior holiday

Inspiriran vatrometom koji poslovično ispraća staru godinu, Philips nije štedio na vibrantnim bojama, sjaju i glitteru. Kolekcija se sastoji od dvije palete sjenila za oči, četiri tekuća sjenila koja će raskošno zasjajiti vaše kapke, četiri svjetlucava ruža za usne, za one umjerenije četiri nijanse klasičnih mat ruževa te četiri blistava laka za nokte. Ukratko, poanta je u tome da se ne bojite poigrati i kreirati lookove s kojima ćete biti zvijezda večeri, bez obzira na to jeste li na ludom partyju, poslovnom domjenku ili nezaboravnom ispraćaju stare godine.

dior holiday

dior holiday

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.