Lancôme predstavlja inovativni hibridni proizvod: City Miracle CC Cream Complexion Beautifier Daily Defense SPF50/PA+++, bogatu formulu koja donosi kombinaciju optimalnog učinka make-upa i trajnu njegu kože u cilju postizanja savršenog tena i trajnih dobrobiti za kožu

lancome city miracle cc cream

Zaglađuje poput podloge – uljepšava poput vrhunske kozmetike, hidratizira poput ovlaživača, štiti od UV zraka poput proizvoda za zaštitu od sunca te otklanja neprirodni sjaj poput pudera. Namijenjen je ženama koje žive ubrzanim ritmom urbanog života koji neizbježno utječe na ten, koji gubi prirodni sjaj i svježinu.

City Miracle CC Cream Complexion Beautifier Daily Defense SPF50/PA+++ jedinstvena je formula s klinički dokazanim djelovanjem: smanjuje nepravilnosti tena i uljepšava kožu.

Otklanja znakove umora i ujednačava ten, a koži donosi zdrav prirodni sjaj, istovremeno je štiteći od UV zraka i ostalih štetnih vanjskih utjecaja, uz održavanje optimalne vlažnosti tijekom cijelog dana.

Riječ je o vrhunskom proizvodu za njegu i uljepšavanje kože koji ispunjava potrebe moderne urbane žene. Dostupan je u tri nijanse koje osiguravaju svježinu i prirodnu blistavost bez obzira na boju tena. Ovo je prva CC krema koja je testirana u nekim od najzagađenijih gradova svijeta, poput Pariza, Šangaja i New Yorka. Većina korisnica pohvalila je njezinu iznimnu učinkovitost u borbi protiv štetnih utjecaja kojima smo svakodnevno izloženi i sprječavanju gubitka zdravog sjaja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.