Vrući ljetni dani baš ne vole tople, slatke i jake mirise, već više one citrusne, lagane i osvježavajuće. Predstavljamo vam najbolje ljetne mirise, od kojih su neki već postali istinski mirisni klasici, idealni za apsolutno sve prilike; lagane šetnje, zabave i romantične večeri

ljetni mirisni klasici

Miris koji je mnogima ukrao srce u ovim ljetnim danima i koji je već godinama na vrhu ljestvice najdražih ljetnih parfema je definitivno DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE. Light Blue je vrlo svježi, citrusni miris, koje žene naprosto obožavaju. Srce mirisa u sebi krije buket cvijeća i savršeno se stapa s ostalim prekrasnim notama - jabuka, sicilijanski limun, jasmin, bambus, bijela ruža, jantar, cedrovina i mošus - sve ove note čine savršenu poeziju. Parfem će u vama probuditi osjećaj pozitivne energije i optimizma - zato je savršen za ljetne dane i lagane šetnje.

Drugi izbor za ljetne dane je još jedna od mirisnih legendi ovog i svakog ljeta: DAVIDOFF COOL WATER WOMAN. Na početku iznimno jak miris, ali se brzo umiri i na koži ostavlja mješavinu slasnog voća, delikatnog ljiljana i umirujućeg mošusa. Svježina je njegovo drugo ime! Kada ga koristiti? Za svakodnevne ljetne obaveze.

Ljetna večernja zabava može početi s BVLGARI OMNIA PARAIBA mirisom. Bvlgari Omnia Paraiba će vas oduševiti već na prvi kontakt s kožom. Pomalo je pikantan, uz prekrasnu voćnu svježinu koja traje i traje. Zabavu nastavlja ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY - svježi miris obogaćen predivnim notama. Čudesna trajnost je njegova najbolja značajka. Uz njega sigurno nećete ostati ravnodušni. Neka vas jak početak ne zavara, jer s vremenom, pretvara se u elegantnu svježinu.

Tu je neizostavni i romantični miris s potpisom Giorgio Armani - SUN DI GIOIA - sunčani miris ljeta. Za sve one koji vole toplu, ali nježnu, slatkoću, što vas mazi kao sunčane zrake u ljetnim danima. ENDLESS EUPHORIA Calvina Kleina je još jedan od predivnih, vrlo decentno slatkih, ali svježih i zaigranih ljetnih mirisa za romantične duše, koji će vas oduševiti.

Sve ljetne proizvode po povoljnim cijenama možete naći na Lijepa.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.