Trendovska kolekcija "make me pretty" by essence sadrži kistove za sve stilove. Svi kistovi imaju nježne, visokokvalitetne sintetičke čekinje koje olakšavaju nanošenje različitih tekstura. Prekrasan dizajn u živim bojama pretvara alate ljepote u prave magnete za poglede

essence kistovi za make up

Pet čitateljica koje na poklon od Femine i essencea dobivaju svaka svoj idealan make-up kist, su:

MATEJA KUHAR, VARAžDIN

ZLATA ŠKRBINA, BJELOVAR

PETRA BUTIGAN, ZAGREB

MARTINA ILIć, KNIN

SANELA TOMIć, POžEGA

Kist za blendanje sjenila za oči s mekanim i uskim kistom omogućava jednostavno blendanje jedne ili više nijansi sjenila za odlično završavanje očnog make-upa. Savjet: savršena za nanošenje smokey eyes izgleda.

Precise kist za sjenilo za oči - zaobljeni oblik kista s nježnim čekinjama omogućava preciznu aplikaciju sjenila za oči. Mokra i vlažna sjenila se mogu lako miješati i profesionalno nanijeti s uskim vrhom.

Multi use kist za sjenilo za oči – ovaj praktičan alat ljepote ujedinjuje 3 različita aplikatora: spužvicu, kist za pregib oka i kist za kut oka. Čekinje kista za kut oka su savršene za nanošenje sofisticiranih, preciznih stilova na kapcima i obrvama dok je spužvica idealna za nanošenje sjenila na većoj površini kapka. Kist za pregib oka je idealan za sjenčanje i konturiranje u pregibu kapka. Aplikatori se mogu brzo i jednostavno zamijeniti. Sve što ti je potrebno za savršen make-up očiju.

Češalj za obrve ima dva različita kraja I idealan je alat za savršeno definirane obrve. Zakrivljenu četkicu koristi da popuniš obrve sjenilima za obrve, a spiralnu četkicu da oblikuješ obrve. Savjet: počešljaj obrve prvo u suprotnom smjeru rasta, a zatim u smjeru rasta da postigneš savršeno oblikovane obrve.

Kist za ruž za usne - kose čekinje omogućuju čistu i preciznu aplikaciju za savršene rezultate. Uski vrh kista osigurava točno i kontrolirano nanošenje boje duž usana, a ravna strana je idealna za nanošenje i popunjavanje boje na unutrašnjosti usana. Savjet: koristi četkicu za jednostavno sjenčenje olovaka za usne i naglašavanje usana.

Kist za korektor - zaobljeni oblik kista je savršen za blendanje i nanošenje kremastog ili tekućeg korektora. Kist u obliku kupole osigurava precizno nanošenje i pouzdano prekriva tamne podočnjake, akne i nepravilnosti. Savjet: koristi vrh da naneseš korektor na manje područje, a ravnu stranu za veće područje.

Kist za puder & highlighter - poseban oblik kista omogućava nanošenje na veće površine, bolje nego druge četkice. Za jednostavno i brzo nanošenje pudera ili svjetlucavog pudera. Fleksibilne dlačice su idealne za glatko nanošenje, ne ostavlja pruge i šare, besprijekorno blenda za savršen završetak.

Kist za rumenilo - posebno dizajniran kist je zaobljen i ima široko područje primjene koje odgovara konturama svih vrsta jagodica. Nježna vlakna glatko klize preko obraza i savršeno nanose rumenilo. Idealan za sjenčanje ili modeliranje.

Kist za bronzer - širok i ravan oblik kista je idealan za precizno nanošenje bronzanog pudera. Nježna i mekana vlakna stvaraju prirodan i brz brončani učinak na licu. Savjet: kist je savršen za nanošenje i sjenčanje bronzera na licu i tijelu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.