Ciljajte, okrenite i tretirajte. Elizabeth Arden Ceramide kapsule, serumi u kapsulama s ceramidima, lako se koriste te pružaju ciljanu njegu kože 

Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules

Prepoznata po 150 nagrada za ljepotu tijekom 30 godina, Elizabeth Arden vlada kao globalni lider u tehnologiji monodoza. Inovacija u kapsulama s jednom dozom seruma ovog branda učinila je njegu kože jednostavnom, djelotvornom i učinkovitom, nudeći moćne sastojke i ceramide koji povećavaju vlažnost u zaštitnoj, biorazgradivoj kapsuli.

Formulirana s aktivnim tvarima visoke potencije, svaka kapsula je:

ČISTA: Bez dodataka, samo učinkovite hranjive formule. 

MOĆNA: Zatvorena za zaštitu od svjetlosti i zraka kako bi ključni sastojci ostali snažni i svježi. 

CILJANA: Unaprijed izmjerena i prenosiva količina za njegu kože bez briga.

Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules

ADVANCED CERAMIDE CAPSULES DAILY YOUTH RESTORING SERUM 

Pomozite ispraviti vidljive znakove starenja s ovim laganim, svilenkasto glatkim serumom. Formuliran s ključnim sastojcima odabranim da oponašaju strukturu zaštitne barijere kože, Advanced Ceramide kapsule nadopunjuju i obnavljaju ono što koži treba, ali gubi s godinama. U samo 2 tjedna, 95% žena su vidjele klinička poboljšanja u čvrstoći kože. Cijena: 699 kn.

Dostupno u Mueller poslovnicama na odjelu parfumerije, odabranim Douglas parfumerijama (douglas.hr), Martimex parfumerijama te Fabuspot parfumerijama (fabuspot.hr).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.