Volim te – najljepša je poruka koju svatko može dobiti. Poruka za Valentinovo može doći od nepoznatog obožavatelja, starog prijatelja, ljubavi našeg života ili čak od voljene osobe u obitelji. Betty Barclay Tender Love sa svojim nježnim i ženstvenim notama i zaigranim dizajnom budi zaljubljenost i daje romantiku svakom trenutku. To je početak čarobnog vremena...

betty barclay tender love

Početkom veljače 2020. Betty Barclay otkrit će novi miris, poseban po novom, cvjetnom sastavu i jednostavnosti. Kako kažu u Betty Barclay: "Sve je vrlo jednostavno. Nesigurnost zamjenjuje radosno uzbuđenje, topli osjećaj trnaca kada shvatite da je vaša ljubav uzajamna. Novi miris Betty Barclay Tender Love utjelovljuje sreću i ljubav."

betty barclay tender love

Inspiriran klasičnim Betty Barclay Tender Blossom, Betty Barclay Tender Love savršen je miris za sve produhovljene žene koje žele suptilan, cvjetni parfem. Jer cvjetne note još uvijek su najljepši vjesnici proljetnog raspoloženja!

betty barclay tender love

Ljubav je poput nježne biljke koju treba njegovati. A nema ništa čarobnije od promatranja rasta prvih pupoljaka i buđenja prirode u rano proljeće. Betty Barclay Tender Love stvoren je kao prekrasan nastavak mirisa Betty Barclay Tender Blossom, koji u svakom trenutku širi radosne osjećaje, romantiku i povjerenje.

betty barclay tender love

Lakoća i blistavost bergamota i mandarine otvaraju kompoziciju stvarajući sliku prvih proljetnih pupoljaka okruženih hladnim povjetarcem i proljetnom svježinom. Romantično sanjarenje ogleda se u cvjetnom buketu frezije i cvijeta jasmina koji su obavijeni mekoćom jantara i mošusa u osnovnim tonovima. Betty Barclay Tender Love dolazi u bočici istog oblika kao i Tender Blossom Edition, dok ružičasta boja mirisa odražava ženstvenost i romantiku izdanja kao i pakiranje koje je ilustrirano brojnim srcima.

Miris je dostupan u bocama od 20 ml toaletne vode i 20 ml parfema Eau de Parfum od 1. veljače 2020.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.