Avon Sensation je treće neodoljivo ime unutar uspješnog Attraction brenda, koji u sebi već ima Attraction i Attraction Rush parfeme, zavodljivu, magnetičnu liniju mirisa punih naboja, snažnih akorda koji potiču efekt privlačnosti. Nota kože u srcu Attraction Sensation mirisa i za nju i za njega povezuje oba partnera senzualnom snagom koja budi sva osjetila

avon attraction sensation

Igra zavođenja trebala bi uključiti sva naša osjetila. Attraction Sensation prvi je mirisni duo koji budi svih pet osjetila: POGLEDAJ kako se zjenice šire, DOTAKNI i osjeti drhtaj kože, OSLUHNI šapat, OKUSI kožu, OSJETI miris parfema… Snažni akord kože u srcu Attraction Sensation mirisa povezuje oba partnera intenzivnom i stimulirajućom snagom koja je jednostavno neodoljiva.

avon attraction sensation

U dodiru s kožom, budi se senzualnost i sofisticiranost senzualnih mirisnih nota iz prirode koje su u ove neodoljive parfeme objedinili prestižni parfumeri Laurent Le Guernec (Attraction Sensation za nju) i Michelle DeFina (Attraction Sensation za njega). Pored luksuznih sastojaka, Attraction Sensation mirisi izdvajaju se i svojom dugotrajnošću i donose osam sati mirisne senzualnosti na koži.

avon attraction sensation

ATTRACTION SENSATION EDP ZA NJU

Kada udahnete ovaj očaravajući cvjetno-orijentalno-voćni miris, započinje buđenje neodoljive privlačnosti. Zjenice trenutno reagiraju na đumbir i orijentalnu mandarinu. Srce brže udara uz očaravajući jasmin. Iris i ponoćna frezija kreiraju mirisni šapat, hipnotizirajući mirisni osjećaj. Intenzivna i očaravajuća nota kože koju dijele oba mirisa, donosi poseban dodir, poveznicu s vašim partnerom.

avon attraction sensation

Glavne note kombinacija su raskoši i slatkoće, a čine ih očaravajuća šljiva, sočna i bogata nota slatkog voća, bijeli cvijet jasmina i oflaktivna zvijezda. Bazna nota kože, jedinstvena za Avon, nalazi se u oba mirisa i poput magneta privlači partnere stvarajući dugotrajan osjećaj privlačnosti. Ovaj specijalni akord daje bogati, grubi miris s primjesama dima, koji je u isto vrijeme hipnotizirajuć i senzualan.

avon attraction sensation

AVON ATTRACTION EDT ZA NJEGA

Čarobna snaga zavodljivosti orijentalno-fougère inačice za njega leži u crnom biberu. Ulje đumbira ubrzava puls. Očaravajuće uzbuđenje budućeg dodira intenziviraju kadulja i lavandino ulje. Vetiver i pačuli oslobađaju adrenalin, dok vas nota kože povezuje s partnerom, budeći senzualnost.

Nove mirise pronađite u Avonovom katalogu:
Attraction Sensation EdP za nju, 50 ml + Losion za tijelo, 150 ml: u setu 129,90 kn
Attraction Sensation EdT za njega, 75 ml + Balzam poslije brijanja, 100 ml: u setu 129,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.