Schwarzkopf Professional širi svoju liniju BC Oil Miracle s dvije inovacije: BC Oil Miracle Mist s uljem marule za tanku kosu i BC Oil Miracle Mist s uljem argana za debelu kosu

schwarzkopf bc oil miracle

Nova generacija ulja sadrži dragocjene sastojke i inovativnu formulu bez silikona koja ne otežava čak i najtanje tipove kose, brzo se suši i pruža izvanredan sjaj. BC Oil Mist nanosi se jednostavno, ravnomjerno i brzo zahvaljujući formuli bez silikona u spreju. Uz ova dva proizvoda BC Oil Miracle linija je cjelovita te se sastoji od 4 podlinije koje savršeno odgovaraju svim tipovima kose: ulje marule za tanku kosu, ulje argana za debelu kosu, ulje ruže za suho, osjetljivo vlasište i kosu, te za dubinsku obnovu – ulje indijske smokve. Nova BC Oil Miracle linija dostupna je u partnerskim frizerskim salonima Schwarzkopf Professionala od veljače 2015. Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle luksuzna linija za njegu nudi proizvode za svaki tip kose te omogućuje luksuzne, spa tretmane u salonu.

schwarzkopf bc oil miracle

BC Oil Miracle Mist iz Schwarzkopf Professionala kombinira najnovije tehnologije s pažljivo odabranim, dragocjenim uljima. Tajna nove formule je u Micro-Dispersion tehnologiji, koja omogućuje distribuciju proizvoda u iznimno tankom sloju na cijelu površinu kose – za izvanredan sjaj, trenutno suh osjećaj na kosi, bez otežavanja. BC Oil Miracle Mist ima mnogo lica – štiti od topline prije sušenja, hrani kosu, pruža izvanredan sjaj, nakon sušenja zaglađuje i štiti od štetnih vanjskih utjecaja, bez otežavanja kose.

BC Oil Miracle linija sadrži proizvode za svaki tip kose, ali i omogućuje izvanredne, luksuzne tretmane za nezaboravan doživljaj njege kose u frizerskim salonima. Posljednja inovacija u salonskim terapijama dolazi u obliku Warming tretmana: ampule BC Oil Miracle Warming tretmana zagrijavaju se u toploj vodi. Topli tretman nanosi se, uz opuštajuću masažu, na vlasište i kosu prije šamponiranja. Rezultat je nezaboravan, spa doživljaj njege u salonu te zdrava i sjajna kosa.

U 2015. Schwarzkopf Professional oduševljava frizere i njihove klijente bogatom ponudom proizvoda na bazi ulja, za svaki tip kose:nova, proširenaBC Oil Miracle linija za tanku kosu s uljem marule, BC Oil Miracle za debelu kosu s uljem argana, BC Oil Miracle Barbary Fig Oil s uljem indijske smokve i keratinom za oštru i oštećenu kosu i BC Oil Miracle Rose Oil s uljem ruže za osjetljivo, suho vlasište i kosu. Dragocjena ulja unutar svake podlinije te specifične formule savršeno odgovaraju svim potrebama različitih tipova kose.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.