L'OCCITANE je unutar kolekcije Aromakologija lansirao dva rituala za njegu tijela: Opuštajući i Revitalizirajući. Blagotvorne njegujuće formule udružuju dobrobiti biljnih sastojaka i 100% prirodna eterična ulja s aromakološkim djelovanjem

loccitane aromakologija

Potrebno je samo nekoliko udisaja mirisa prave kombinacije pažljivo odabranih eteričnih ulja kako bismo se osjećali bolje i opuštenije ili pak smirenije i spremno za san.

L’OCCITANE je svoje bogato znanje o djelovanju mirisa na raspoloženje upotrijebio u kolekciji Aromakologija još 1976. godine prilikom samih početaka branda. Od tada L’OCCITANEOVI stručnjaci novim istraživanjima još više produbljuju svoje znanje i iskustvo upotrebe eteričnih ulja te brojnim testovima potvrđuju njihovu djelotvornost. 

loccitane aromakologija

U kolovozu 2013. godine je Ritual za miran san na bazi lavande iz kolekcije Opuštanje uspješno prošao brojna znanstvena testiranja pod vodstvom dr. Françoisa Duforeza, liječnika u Europskom centru za medicinu spavanja. Znanstveni rezultati su potvrdili blagotvorne i opuštajuće učinke.

loccitane aromakologija

Ritual za razbuđivanje - često trebamo dozu svježe energije, koja razbuđuje naše tijelo i oživljava naš duh. L’OCCITANE je spojio pet eteričnih ulja s Mediterana u Ritual za razbuđivanje sa 100% prirodnim mirisom i znanstveno dokazanim djelovanjem protiv umora.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.