Avon predstavlja Encanto, luksuznu mirisnu kolekciju za njegu kože, za još više njegujućih trenutaka i izvanredan mirisni doživljaj. Encanto je multisenzorni, vrhunski brend sastavljen od bogatih sastojaka i luksuznih mirisa za žene koje zaslužuju više od svakodnevne njege tijela

avon encanto

Poznata francuska kreatorica mirisa Honorine Blanc stvorila je jedinstven mirisni ritual obogaćen parfemskim notama, za ženu koja zna i želi biti senzualna, sigurna u sebe i ženstvena. Encanto mirisni ritual pomoći će vam da uživate u svojoj sigurnosti, uz čarobne mirisne note. Upravo uoči Dana žena na ovaj način želimo podsjetiti svaku ženu koliko je jedinstvena i pozvati je da uvijek bude #svojaislobodna

Avon Encanto dodir senzualne njege dolazi u dva različita mirisna rituala:

Encanto Irresistible linija neodoljiva je kolekcija koja njeguje kožu kompleksom dragocjenih ulja, dok ženstveni miris omata vaša čula opojnim notama sočne maline, frezije i slatke sunčanice.

avon encanto

Encanto Fascinating linija donosi zapanjujući užitak kože njegovane dragocjenim uljima, dok egzotične note cvijeta žada, ružičastog papra i toplog mošusa očaravaju vaša osjetila i omataju kožu poput svile.

avon encanto

Njega kože u potpunom mirisnom ritual Encanto luksuzne je teksture i brzo se upija: njegujuće ulje za tijelo i kupka, losion i mirisna vodica te toaletna voda za tijelo upotpunjeni su i hidratantnom kremom za ruke. Luksuzan mirisni ritual za cijelo tijelo omogućuje cjelodnevnu hidrataciju i onaj poseban osjećaj mirisnog užitka svih čula.

Avon Encatno pronađite u Avonovom katalogu.

Cijene:

Zaglađujuće ulje za tijelo i kupka, 32,90kn
Hidratantni losion za tijelo, 41,90kn
Vodica za tijelo, 35,90kn
EdT, 89,90kn
Hidratantna krema za ruke, 18,90kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.