Armani Code Parfum početak je modernog razdoblja u svijetu muških mirisa Giorgio Armani. Avangardni duh mirisa razbija zastarjele arhetipove muževnosti te naglašava vrijednost izražavanja i autentične poistovjećenosti. Zahvaljujući  novoj, inovativnoj i dojmljivoj bočici, novom mirisnom sastavu i predanošću održivosti, miris je odraz srži razvijene i moderne muževnosti. Ta nova pravila muževnosti prirodno se slažu s cjelokupnom vizijom kreatora Giorgija Armanija, koji muževnost smatra raznolikom i senzibilnom

armani code parfum

U ponedjeljak, 5. 9. 2022., u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti, održan je veliki regionalni Armani Code event u povodu lansiranja novog muškog Armani mirisa, Armani Code Parfum. U modernom okruženju, koje je odisalo daškom suvremenog muškarca, ujedinilo se gotovo 250 uzvanika iz čak 9 država regije. Novu mirisnu kompoziciju koju odlikuje inovativna bočica i dizajn otkrili su brojni uzvanici.

armani code parfum

Snažan, ali nježan Armani Code Parfum donosi redizajnirani prepoznatljivi miris originalnog mirisa Armani Code. Armani Code Parfum ima prepoznatljivu senzualnost te drvenastu i aromatičnu notu, čime se ističe suština linije Armani Code. To se osjeti u gornjim aromatičnim notama mirisa, kao i u snažnim muževnim osnovnim notama, a sama suština parfema sada je dodatno izražena pojačanom notom senzibilnosti. 

armani code parfum

Izrađena kao dojmljiva bočica jedinstvenog, zaobljenog i četvrtastog oblika, nova bočica mirisa Armani Code Parfum simbol je novog dizajna originalne linije Code. Ova nanovo dizajnirana bočica može se ponovno puniti, čime se pokazuje briga za planet brenda Giorgio Armani.  Elegantna i dojmljiva crna silueta bočice s detaljima koji bude osjetila obogaćena je i srebrnim naglascima, što je čini ugodnom oku i nosi tajnu njezinog dugovječnog dizajna. 

armani code parfum

Armani Code Parfum označava novo i moderno razdoblje u svijetu muških mirisa Giorgio Armani. U samoj srži filozofije mirisa leži ideja "rewrite the code". U današnjem svijetu muškarac ima priliku ponositi se svojom jedinstvenošću i biti vjeran sebi. U suvremenom društvu okrenutom budućnosti muževnost više ne odražava arhetipove, već muškarce današnjice, te tako poprima raznovrsnije i različitije lice. Muškarci slobodno mogu izraziti autentičniju i razvijeniju verziju svoje muževnosti, kao i biti u dodiru sa svojim emocijama. Ova nova pravila muževnosti prirodno se slažu s cjelokupnom vizijom kreatora Giorgija Armanija, koji muževnost smatra raznolikom i senzibilnom. 

elena dizdar

Elena Dizdar

"Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrijednostima. Čitav moj rad, od odjeće do mirisa, sve je samo ne stereotipan i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi miris dodatan je korak u tom smjeru. Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i na taj način pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi, odnosno na taj se način može predstaviti svijetu i živjeti u njemu", kaže Giorgio Armani.

ivana petkovic cevra

Ivana Petković Čevra

Armani Code Parfum podiže mirisni potpis linije Armani Code na novu razinu. Novi miris ima drvenastu i aromatičnu notu kultnog mirisa Armani Code, sada uz dodatak nježnosti koja se postigla zahvaljujući kombinaciji nota irisa. Ova mješavina sastojaka simbol je pojačanog osjećaja kretanja, čime se ističe bit muškarca koji je neprestano u pokretu. 

zora bjelousov

Zora Bjelousov

Armani Code Parfum na prvu donosi svijetle gornje note prožete aromama drva bergamota i srca bergamota, koje se dobivaju iz Kalabrije u Italiji. Aroma drva bergamota ekstrahira se procesom molekularne destilacije, čime se parfumeru omogućuje da pažljivo odabere određeni dio molekule bergamota. Ova inovativna i ekskluzivna metoda stvaranja note sažima svježinu i zelenilo gornjih nota bergamota te istovremeno stvara osjećaj dugotrajne svježine. Ove energične gornje note miris čine dinamičnim i pokretljivim. Kako bi se naglasio i obogatio, dodaje mu se i aroma srca muškatne kadulje dobivena iz Provanse na jugu Francuske. 

armani code parfum

Ovaj miris svoju sofisticiranu srž duguje spoju prirodnih i tehnoloških nota irisa. Kombinacija prirodne arome smole irisa iz Maroka i umjetne arome aldehida irisa dodaje senzibilnost aromatičnom mirisnom potpisu linije Armani Code. Zorno prikazuje isprepletenost prirodnih i umjetnih sastojaka zbog koje se dobiva najbolje od svih sastojaka. Izgrađena na ostavštini originalnog mirisa Armani Code, moćna osnova ovog mirisa obilježena je potentnom aromom sjemenki tonka graha iz Brazila. Zajedno s aromom srca cedrovine iz Virginije u SAD-u, osnovne note Armani Code mirisa naglašavaju predvodnički mirisni potpis linije Armani Code.

armani code parfum

Manuela Švorcan

Cijene:
Armani Code Parfum, parfemska voda; 50ml – 739 kn
Armani Code Parfum, parfemska voda; 125ml – 1199 kn

Armani Code Parfum možete pronaći u odabranim Douglas i Müller parfumerijama te na stranicama e-retailera. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.