Foreo, švedski beauty-tech div, lansirao je Foreo Bear 2, liniju visokoperformansnih uređaja posvećenih neinvazivnom definiranju, toniranju i podizanju lica i tijela te konture očiju i usana

foreo bear 2 za lice i tijelo

Ove jeseni, prepustite se neinvazivnom tretmanu faceliftinga koji će vašoj koži podariti sjajniji, puniji i opušteniji izgled. Štoviše, klinički je dokazano da nova linija smanjuje bore i sitne linije te poboljšava čvrstoću i elastičnost kože u samo tjedan dana korištenja. High-tech Foreo Bear 2 uređaj koristi 4 različita revolucionarna tipa mikrostruje i patentirane T-Sonic pulsacije. Ovi inovativni elementi potiču prirodne regenerativne procese lica i tijela, osiguravajući dugotrajne, vrhunski neinvazivne anti-ageing i anti-celulitne rezultate bez osjećaja boli ili perioda oporavka.

foreo bear 2 za lice i tijelo

Foreo Bear 2 prvi je u svijetu mikrostrujni uređaj s Anti-ShockTM sistemom koji je odobrio FDA, a dolazi s 4 revolucionarna tipa mikrostruje. Ovaj neusporedivi saveznik ljepote podiže i zateže mišiće lica, revitalizira i zaglađuje kožu, te oblikuje i preoblikuje lice – sve na neinvazivan, siguran i bezbolan način. Foreo Bear 2 potiče mikrocirkulaciju i osvježava kožu isporučujući kisik i ostale hranjive tvari stanicama, ubrzava proces obnove kože, izjednačava pigmentaciju i povećava sjaj.

foreo bear 2 za lice i tijelo

Foreo Bear 2 je jedini mikrostrujni uređaj na svijetu koji ima čak 4 brendu ekskluzivna tipa mikrostruja: advanced, lifting, tapping i sculpting. Osim toga, uređaj je opremljen s čak 5 različitih vrsta T-Sonic™ pulsacijskih masaža, svaka s vlastitim specifičnim koristima: limfna drenaža, masaža dubokih tkiva, masaža točaka napetosti, shiatsu masaža i refleksološka masaža. Ove jeseni će vaše lice biti njegovano i revitalizirano kao nikada prije!

foreo bear 2 za lice i tijelo

Još jedna velika novost u ovoj revolucionarnoj liniji za toniranje je Foreo Bear 2 body, futuristički uređaj namijenjen za oblikovanje, učvršćivanje i revitalizaciju tijela. Dizajniran da značajno poboljša čvrstoću i elastičnost kože, Foreo Bear 2 body tonira, učvršćuje i oblikuje tijelo kako bi pomogao zaglađivanju celulita na bedrima, stražnjici, rukama i trbuhu, zahvaljujući svojim patentiranim tehnologijama: advance microcurrent, sculpting microcurrent i T-Sonic pulsacije.

foreo bear 2 za lice i tijelo

Nova linija uključuje inovativni uređaj Foreo Bear 2 eyes & lips, usmjeren na toniranje i anti-age njegu konture očiju i usana, s odgovarajućim provodnim serumom: potpuno novim Foreo Supercharged™ Eyes & Lips Contour Booster. Hiper-ciljan i izuzetno djelotvoran, Foreo Bear 2 za oči i usne je klinički dokazano smanjio pojavu sitnih linija, bora i oteklina oko očiju, te povećao volumen i preoblikovao područje usana zahvaljujući tehnologijama lifting i tapping mikrostruje, te T-Sonic pulsacijske masaže. Uređaj dolazi s punjivom kapsulom za jednostavno držanje i korištenje provodnog seruma.

foreo bear 2 za lice i tijelo

Novi konduktivni serum koji se podudara s uređajem, Foreo Supercharged™ Eyes & Lips Contour Booster, dermatološki je testiran, hiper-koncentriran, veganski, ne testira se na životinjama, čista formula koja sadrži 95% prirodnih sastojaka, uključujući antioksidans kofein i ekstrakt brusnica, hidratantnu ružinu vodicu, učvršćujući niacinamid i elastični vitamin B5. Njegova premium formula brzo se upija i sadrži čestice koje reflektiraju svjetlo i trenutno posvjetljuju područje oko očiju te ističu usne.

Nova linija Foreo Bear 2 dostupna je na foreo.com i kod odabranih prodavača poput: Douglas.hr, Techno-Mag.hr, Notino.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.