Spajajući najbolje od dragocjenih sastojaka u dosad najvišoj koncentraciji, Kérastase Chronologiste ritual pruža rezultate koji kosi omogućuju bezvremensku ljepotu. Chronologiste stvara jedinstveno salonsko osjetilno iskustvo koje žene mogu produžiti i kod kuće kako bi finalizirale savršenu metamorfozu svoje kose

kerastase chronologiste huile

Napredno istraživanje L'Oréala potaknule su revitalizirajuće blagodati prirodnog života te su stvorili unikatan sastojak Mimetičkog kavijara, tako kreirajući jedinstveni salonski Kérastase ritual. Chronologiste ritual u trajanju od 30 min s posebnim tehnikama masaže pruža ultra osjetilno iskustvo i njegu kose i vlasišta. Ekskluzivno u Ruža Institutu Kérastase dostupan je Chronologiste ritual u trajanju od 40 minuta. Produženo trajanje rituala za iznimnu transformaciju kose i vlasišta upotpunjeno je ekstra masažama za iznimno opuštajući učinak. Ritual uključuje dodatnu uvodnu masažu na početku rituala te masažu ramena i leđa na kraju, nakon čega slijedi aplikacija La Crème de Régénération i mimetičkih kuglica kavijara. Kako bi iskustvo luksuza i izvrsnosti bilo potpuno, Ruža Institut Kérastase za svoje je klijentice pripremio gurmanski duo, čokolade i čaj ekskluzivnog pariškog branda Hugo Victor.

kerastase chronologiste huile

 

Le Parfum en Huile je prvo parfimirano njegujuće ulje za kosu - završni dodir koji kosi pruža nevjerojatan miris. Tvorac Chronologiste parfumiranog ulja za kosu je poznati parfumer Alberto Morillas, koji se odlučio na suradnju s brandom Kérastase te je dobio otvorene ruke za kreativnost i izbor premium materijala. Iz tog je razloga uspio stvoriti izrazito kvalitetno parfumirano ulje, kvalitetnije i od nekih parfema. Proizvod ne sadrži alkohol, miris se otkriva odmah i otpušta tijekom cijelog dana.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.