Po prvi puta, L'Oréal Elseve koristi senzualnost, sofisticiranost i snagu arginina - vrijedne aminokiseline. Arginin budi energiju u kosi i povećava joj snagu. On otvara folikul vlasi reaktiviranjem mikrocirkulacije

l'oreal elseve arginine resist x 3

Kada organizam pati od hormonalne neravnoteže, loše prehrane, iscrpljenosti, to se može odraziti i na kosi. Isto tako, isfenirana, počešljana, začešljana prema natrag, podignuta, natapirana, obojena, izbijeljena, lakirana, kosa stalno trpi modne pothvate od korijena sve do vrhova. Stoga postaje suha, osjetljiva, gruba i pucaju joj vrhovi. Zbog takvih oštećenja, u većoj je opasnosti da se lomi i opada.

Kako bi pronašli rješenje za ovaj problem koji muči milijune žena diljem svijeta, svu ekspertizu i znanje Elseve linije za njegu kose, ugrađen je u novu liniju ARGININE RESIST X 3. Po prvi puta, Elseve koristi senzualnost, sofisticiranost i snagu arginina - vrijedne aminokiseline. Arginin budi energiju u kosi i povećava joj snagu. On otvara folikulu reaktiviranjem mikrocirkulacije. Poboljšan je unos ključnih hranjivih sastojaka, a na taj se način obnavlja njezin potencijal za snagu.

Slaba, krhka kosa postaje postaje ljepša, snažnija i sjajnija. Elseve ARGININE RESIST X 3 pruža potpuno novo viđenje snažne i lijepe kose!

jennifer lopez, arginine resist 
       Jennifer Lopez zaštitno je lice linije Arginine Resist x 3 

Cijena šampona i regeneratora: 20,90 kn
Cijena spreja: 38,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.