Kolekcija 4711 Floral Collection, nakon kreacija Rose i Magnolia, ovo proljeće obogaćena je novim mirisom. Od kraja veljače đurđica Lily of the Valley svojom ljupkom elegancijom i neodoljivom kremastom mekoćom oduševljava cvjetnu raznolikost kolekcije Floral Collection. Miris je inspiriran kraljevskim i plemićkim svatovima koji su već otkrili đurđicu kao elegantan trendovski cvijet

4711 Floral Collection Lily of the Valley

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj predivan cvjetni parfem iz Floral kolekcije 4711 Lily of the Valley, su:

ANA MATIJEVIć, KOSTANJE

DARIA NOVOSELIć, VALPOVO

ADRIANA HATZE-PETROVIć, VARAžDIN

Zbog mnoštva sitnih cvjetova i čiste bijele boje đurđice simboliziraju sreću, radost i čistoću. Budući da se nježni cvjetovi svake godine iznova razvijaju i sve su brojniji, često ih se doživljava kao simbol ponovnog rođenja i novog početka. 4711 Floral Collection Lily of the Valley podsjeća svojim pastelnim nijansama na plemenit buket ovoga cvijeća. Istodobno svjež i cvjetno nježan, s kruškom, bergamotom i crvenim ribizom na početku, đurđicom, frezijom i vodenim akordima u srednjoj noti te mošusom, sandalovinom i cedrovinom u donjoj noti, ovaj miris s 10 % mirisnog ulja poigrava se laganim cvjetnim akordima. Elegantna harmonija osvježavajuće transparentnosti i teksture koja obavija. Miris koji se nježno razvija na koži poput mekog vela.

4711 Floral Collection Lily of the Valley

"U gornjoj noti ovaj se lagani, cvjetni miris igra notama koje su naizmjence slatke, nježno zelene i citrusne. Kako bih na odgovarajući način izašao ususret novom početku, kreirao sam elegantan cvjetni buket od đurđica, ruže i frezije uz dašak vodenih nijansi. Za više teksture i dugotrajnosti kompozicija završava bijelim mošusom, kremastom sandalovinom i čistom cedrovinom", kaže Lucas Sieuzac – parfumer mirisa 4711 Floral Collection Lily of the Valley.

4711 Floral Collection Lily of the Valley

Miris se nalazi u tradicionalnoj i jedinstvenoj bočici Molanus mirisa 4711 Echt Kölnisch Wasser, a dizajn sklopive kutije također se oslanja na oblik tog klasika. Međutim, baš kao i miris, vanjsko pakiranje iznenađuju modernošću i novim naglascima u nježnoj zelenoj boji. Inovativna meka, proljetna zelena boja kolekcije 4711 Floral Collection Lily of the Valley harmoničan je dodatak postojećoj paleti i nudi prepoznatljivost boja cvjetno-zelene mirisne klasifikacije. U kombinaciji s dokazanim zlatnim natpisom i poznatim ornamentima plemenito naglašava svaku kupaonsku policu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.