No Limit$ Philippa Pleina novi je orijentalno-začinski miris za strastvene muškarce koji iznad svega vole moć, dok je The $kull pravo parfemsko remek-djelo stvoreno da evocira luksuznu i seksi olfaktivnu tetovažu, ostavljajući snažan i zarazni trag na koži

philipp plein parfemi

Philipp Plein dizajnira jedinstvene kreacije interpretirajući izvanredan suvremeni način života. Temeljen na dizajnerovom dinamizmu i pozitivnom duhu, ovaj moto je pokretačka snaga koja je istoimenu etiketu Philipp Plein učinila uspješnim međunarodnim brendom kakav je danas. Kolekcije su zabavne, provokativne i uvijek luksuzne. Robna marka i stil života PHILIPP PLEIN hommage su strastvenom individualistu koji svoje najdublje želje pretvara u stvarnost, koji svakodnevno obećava živjeti svoje snove. Takvi su i mirisi ovoga kreativca - No Limit$ i The $kull. 

philipp plein parfemi

Miris požude i moći, No Limit$ je orijentalno-začinski miris za strastvene muškarce koji iznad svega vole moć. Crni papar, kardamom, zvjezdani anis, bergamot, cimet, tamna čokolada, karamela, vanilija, koža, jantar, ulje indonezijskog pačulija sastojci su koji će vas oduševiti. No Limit$ bočica napravljena kao crna kreditna kartica predstavlja Pleinov život bez granica i otvara vrata svih svjetova.

philipp plein parfemi

The $kull, pravo remek-djelo, ručni rad, nastao je u suradnji samog dizajnera Philipa Pleina i svjetski poznatog parfumera Alberta Morillasa. Predstavljen u luksuznoj koncentraciji Parfum, miris The $kull stvoren je tako da evocira luksuznu i seksi olfaktivnu tetovažu, ostavljajući snažan i zarazni trag na koži. Sastavljen od začinjenih i drvenasto-kožnih nota, miris ima moćan trag crnog papra, kardamoma i lepršavih vodenih nota, ojačan bogatstvom tamne šume i kože, a "pleiran" bujnim mirisom burbonske vanilije i nota crnog ambera.

Miris No Limit$ dostupan je u Martimex i Muller parfumerijama i u Douglas webshopu.
Cijena: edp 50ml – 547 kn; edp 90ml – 722 kn

Miris The $kull dostupan je u Martimex parfumeriji na Trgu bana Jelačića i na martimex.hr.
Cijena: Parfemski ekstrakt 125ml; 2625,80 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.