Prvi "Blumarine" parfem u Hrvatskoj, očaravajućeg imena "Bellissima", predstavljen je prošli tjedan u zagrebačkom butiku Ossessivo, kao mirisni accessoire za sve one zavodnice koje uživaju u svojoj ljupkosti i šarmu

blumarine bellissima parfemŽenstvena i luksuzna staklena bočica masivnog cilindričnog čepa otkrivajući blijedoružičastu tekućinu, obećaje jednostavan i izrazito ženstven parfem.

Ljepotice prirodne senzualnosti koje će se u njemu pronaći, ponajprije će zavesti njegov miris đumbira, grejpa i naranče prizivajući osjećaj pozitivne energije.

U romantičnom srcu ovog parfema raskošno se ističu božur i pasiflora, dok vanilija, mošus, kašmir i sandalovina čine bazu ovog mirisnog traga apsolutno očaravajućim.

Anna Molinari koja je sa svojim suprugom Gianpaolom Tarabinijem Castellanijem 1977. godine pokrenula kompaniju Blumarine, naglašava kako je "Bellissima" savršen odraz osobnosti Blumarine žene, ikone ljepote utjelovljene dijelom u ženi, a dijelom u djevojčici.

Strast prema plavetnilu mora bila je prva inspiracija za pokretanje ovog modnog brenda, a koliko je ona bila vizionarska pokazalo se već 1980. godine kada je "Blumarine" prikazao svoju prvu kolekciju.

Zahvaljujući visokim standardima kreativnosti i kvalitete, ovaj modni brend trenutno uživa luksuzno pozicioniranje.

To je potvrda njegove vodeće pozicije u talijanskoj modi, osobito u posljednjih par godina kada su mnoge osobe iz svijeta poznatih i slavnih počele nositi "Blumarine" kolekcije.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.