Svemirski turizam, holivudske produkcije i 50 godina slijetanja na Mjesec – beskrajna prostranstva i mistika svemira oduvijek su fascinirali ljude. Bude se istraživački duh i nikada utažena čežnja. Miris koji nudi odgovor na tu čežnju zove se: Tabac Man Gravity. Miris i proizvodi za njegu s jedinstvenim akordom "stardust" u trgovinama će biti dostupni od sredine veljače 2021.

tabac man gravity

Tabac Man Gravity prati zahtjevnoga, prizemnog znalca, koji odiše naglašenom privlačnošću te time istodobno ističe svoju muževnost. Mirisi povezuju muškarce s iskonskom snagom elemenata i tako stvaraju jedinstvenu karizmu. Tabac Man Gravity poigrava se mističnom privlačnošću svemira i prenosi tu draž na muškarca. Miris omogućuje bijeg iz svakodnevice te energično i snažno podaruje samopouzdanje i muževnost.

tabac man gravity

Nenadana mineralna dubina prati fascinantne aromatske note drva u novoj mirisnoj kompoziciji serije Tabac Man. Čak i pojedinačni sastojci mirisa daju predodžbu o jedinstvenoj privlačnosti koja se krije u mirisu Tabac Man Gravity: slatkasto gorka živahnost grejpa, živahna aromatična mirisna nota korijandera i dragocjeno ulje geranije, koje je poznato po svojem stimulirajućem učinku. Jedinstveni "akord stardust" čini ovu kreaciju osobitom: Izvorni akord zvjezdane prašine inspiriran mirisom svemira sastoji se od svjetlucavih aldehida, metalnog ružinog oksida, mineralnog evernila i mošusa u prahu. Miris, koji će vaša osjetila odvesti na mistično putovanje u udaljenu galaksiju.

tabac man gravity

Ulje lavande, akord grejpa i akord stardust u gornjim notama; ulje geranije, ulje sjemena korijandera i akordi ouda u srcu mirisa, a ulje pačulija, mošus i tonka-grah u bazi odvest će vaše misli u beskonačnost svemira. Kako kaže Alexandra Kalle, voditeljica razvoja mirisa: "Tabac Man Gravity otkriva tajanstveni svijet u kojem zbog aromatičnih i drvenih mirisnih nota prevladavaju mirisi muževne moći i snage i u kojem je izražena nevjerojatna mineralna svježina čistih nijansi (akordi aldehida). Metalne note ruže i bistrina i suptilnost mošusa podaruju dodatne akcente svježine. Ovaj miris predstavlja muževnost u njezinu najblistavijem i najčišćem obliku."

tabac man gravity

Cijene:
Eau de Toilette 30 ml; 119 kn
Eau de Toilette 50 ml; 174 kn
After Shave Lotion 50 ml; 139 kn

Tabac Man Gravity je dostupan u drogerijama Müller i dm od sredine veljače 2021.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.