Karakteristika masne i problematične kože je pretjerano djelovanje žlijezda lojnica, stoga je odabir odgovarajućih proizvoda prvi važan korak do zdravog i lijepog izgleda kože

vichy normaderm kiss

Linija proizvoda Normaderm idealan je izbor za njegu masne i problematične kože, jer uključuje proizvode za čišćenje, njegu i prekrivanje (make-up), prilagođene potrebama kože sklone nepravilnostima. Za kožu tako čistu da pobuđuje želju da je poljubite, Vichy je pripremio Normaderm KISS POKLON s mini proizvodima za čišćenje, njegu i prekrivanje lica – prilikom kupnje odabrane Normaderm njege.

Misija – nula nepravilnosti

Među glavnim uzrocima nepravilnosti na koži su prekomjerno izlučivanje sebuma, razmnožavanje bakterija i lokalne upale što utječu na izgled kože – epitel odeblja, ten je bez sjaja. A budući da se koža teže obnavlja, nepravilnosti često za sobom ostave ožiljke, a pore su vidljivije. Sve to pogoršava stanje. Za rješavanje problema masne i problematične kože ključno je svakodnevno provođenje rutine čišćenja i njege kože. Biramo proizvode namijenjene posebno tom tipu kože, jer je važno regulirati izlučivanje sebuma na način da time ne uzrokujemo isušivanje kože.

NORMADERM KISS poklon uključuje:

Čišćenje - Normaderm gel za dubinsko čišćenje kože (30 ml): kombinacija sastojaka s učinkom pilinga i sredstva za umirenje kože u pjenušavom gelu. Uklanja sebum i nečistoće bez isušivanja kože. Nakon korištenja koža je svježa i meka.

Normaderm losion za čišćenje lica (30 ml): prikladan za kožu sklonu nepravilnostima, čisti i djeluje na sužavanje pora. Već nakon prvog nanošenja koža gubi masni sjaj, a pore su odčepljene.

Njega - Normaderm potpuna hidratantna njega za kožu sklonu nepravilnostima (3 ml): djeluje na nepravilnosti, (bubuljice, akne), proširene pore, masan sjaj, crvenilo, mrlje i neravnomjeran ten. Proizvod je prikladan za osjetljivu kožu, hipoalergen i s termalnom vodom Vichy, što na kožu djeluje umirujuće i okrepljujuće.

Prekrivanje - Normaderm Teint tekući puder protiv nepravilnosti (1 ml): tekstura pudera otporna je na sebum i obogaćena aktivnom tvari Zincadone ATM, što ograničava razmnožavanje bakterija, koje uzrokuju nastanak nepravilnosti i regulira proces obnove stanica i djeluje keratolitički. Formula tekućeg pudera protiv nepravilnosti Normateint bazirana je na emulziji vode u silikonu, što na koži stvara tanki film. Velik udio hlapivih sastojaka omogućava jednostavno nanošenje i dugotrajnu postojanost. Jedinstvena kombinacija puderastih čestica vodi brigu o osjećaju lakoće i baršunastom izgledu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.