Nakon ljeta i izlaganja kose sunčevim zrakama, moru i soli, itekako joj je potreban oporavak. John Frieda Hydrate and Recharge linija utažuje žeđ suhoj i beživotnoj kosi uz val snažne hidratacije

john frieda

Vaša kosa je izložena mnogim isušujućim efektima svakog dana, koji izvlače potrebnu vlagu iz kose te je čine žednom, krhkom i beživotnom. Hidratacija i obnavljanje su neophodni za održavanje optimalnog balansa, kako u životu tako i u ljepoti vaše kose. Linija John Frieda Hydrate & Recharge specijalno je osmišljena kako bi hidratizirala i nadopunjavala suhu, krhku kosu iznutra prema van, ostavljajući kosu mekanom, zdravom i punom života.

john frieda

John Frieda Hydrate & Recharge koristi posebnu tehnologiju koja djeluje poput rezervoara vlage unutar vlasi kose, u kombinaciji s jedinstvenom mješavinom kapi bogatih hranjivim tvarima dizajniranim za punjenje i obnavljanje suhe kose, štiteći je od daljnjeg lomljenja.

john frieda

Linija za suhu i dehidriranu kosu sastoji se od šampona, regeneratora i dubinske maske. Formulirana je kapima obogaćenima nutrijentima te sigurna za korištenje na prirodnoj i obojenoj kosi, a njezini moćni aduti su hranjivi sastojci koji sadrže monoi ulje i keratin te pretvaraju suhe, beživotne pramenove u svilenkastu kosu koja se kreće s vama.

Cijena:
Hydrate & Recharge Šampon; 69,80 kn
Hydrate & Recharge Regenerator; 69,80 kn
Hydrate & Recharge Dubinska maska;  69,80 kn 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.