Temperature su visoke, a želja za kupanjem i uživanjem na obali još veća. Pripremite se za sezonu kupanja i uživajte u čvrstoj koži uz FOREO BEAR i najsvježije Farm To Face sheet maske

foreo pripreme za ljeto

Put do čvrste i blistave kože koja će zračiti cijelog ljeta nikad nije bio lakši, a krije se u neodoljivom FOREO BEAR uređaju u ljetnoj mint nijasni. Zahvaljujući opuštajućoj T-Sonic masaži i najsigurnijem tretmanu mikrostrujom, jednostavno ćete postići neodljivi glow koji će vas pratiti u ljetnim avanturama. 

foreo pripreme za ljeto

Ovaj moćni beauty tech gadget osigurava neinvazivni lifting učvršćujući kožu i mišiće lica. Stimulirajuća mikrostruja čini kožu elastičnijom i čvršćom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju točke napetosti mišića lica i zaglađuju bore. BEAR ima 5 mikrostrujnih intenziteta, a trenira više od 65 mišića lica i vrata. Mint boja stvorena je za vruće dane, a njegovi brzi tretmani, koji će u nekoliko minuti osvježiti izgled kože, čine ga savršenom nadopunom vašoj svakodnevnoj skincare rutini. 

foreo pripreme za ljeto

Kako biste koži pružili prijeko potrebnu hidrataciju i nutrijente, posegnite za najsvježijim Farm To Face sheet maskama. Vacation mode za dušu i tijelo upotpunit će Coconut Oil maska za dehidriranu kožu, koja će vas u samostalnom 20-minutnom tretmanu ili u kombinaciji s UFO 2 uređajem, teleportirati u duboki hlad tropske oaze i pružiti vašoj koži intenzivnu hidrataciju. Ova je maska prikladna za sve tipove kože, a njezino kokosovo ulje i kokosova vodica iz Indonezije osigurat će svjež, mekan i sjajan izgled kože.

foreo pripreme za ljeto

Sve Farm To Face sheet maske su napravljene od prirodne celuloze dobivene iz pulpe drva eukaliptusa, jako su lagane i potpuno biorazgradive te 10 puta otpornije na bakterije u usporedbi s pamukom – i savršeno se prilagođavanju svim oblicima lica.  

foreo pripreme za ljeto

Kreirane od sastojaka vrhunske hvalitete, pomno odabranih diljem svijeta, ove prirodne sheet maske bazirane na biljnim sastojcima na vašu će kožu djelovati kao hranjivi smoothie ispunjen vitaminima i nutrijentima - i osigurati vam zdravu i prekrasnu kožu.

foreo pripreme za ljeto

BEAR I UFO 2 dostupni su kod službenih FOREO partnera: Douglas, Martimex i Sancta Domenica, a Farm To Face sheet maske na DM prodajnim mjestima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.