Elegantni, ružičasti miris s.Oliver FOR HER daje osjećaj blagostanja, sreće i ljubavi. Stvoren je za sve koji žive život sa stilom i cijene svaki trenutak, a njegove očaravajuće note ružičastog papra, bergamota, ličija, irisa, mošusa i jantara otkrivaju žensku senzualnost

s oliver for her

Iako se trenutno možda tako ne čini jer smo još pod dojmom blagdana, Valentinovo je pred vratima, vrijeme kada ćemo željeti pokazati najbližima koliko ih volimo i koliko nam znače. Poruku možete poslati ljubavi svog života, prijateljima ili članu uobitelji. Promišljena gesta može se savršeno nadopuniti malim, šarmantnim darom. S mirisima nikad nećete pogriješiti. Oni imaju moć podsjećati na određene ljude i uspomene. Neki od njih su romantični, drugi senzualni, a svi pričaju o ljubavi.

s oliver for her

Miris s.Oliver FOR HER je kompozicija za svakodnevnu eleganciju, sjajne momenti i izvanredne trenutke sreće. Višestruke mirisne kompozicije bilježe blistave trenutke bezbrižnog Joie de vivre koji ostaju blistavi u našim sjećanjima. Koncept je za sve stilski osviještene ljude koji kroz život prolaze lagani i razdragani i koji cijene vrijednost nečega posebnog. Miris impresionira elegantnom, cvjetnom kreacijom koja odiše ženstvenom senzualnošću kroz cvjetni središnji dio s turskom ružom, blago voćnim božurom i nježnom magnolijom. Na početku mirisa osvježavaju bobice ružičastog papra, živahni bergamot i egzotični dodir voća ličija. Uklopljen u puderastu, balzamičnu podlogu irisa, mošusa i jantara, ženstveni štih kompozicije završava na baršunast način.

s oliver for her

Cijena:
s.Oliver FOR HER Eau de Toilette 30 ml, 155 kn

s.Oliver proizvodi su dostupni u dm-u, Mülleru i odabranim drogerijama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.