Mekano, čisto, autentično i naprosto "hyggelig" – tako miriše s.Oliver So Pure. Zahvaljujući ugodnom i milujućem mirisu, s.Oliver So Pure Women i s.Oliver s.Oliver So Pure savršeni su pratioci u svakodnevici. Raspršuju jednostavnost i time se koncentriraju na ono bitno: osjećati se ugodno u svojoj koži i uživati u životu

s oliver so pure darivanje

Tri čitateljice koje osvajaju po jedan set mirisa s.Oliver So Pure za nju i njega, su:

ANA RADOSLAV, RIJEKA

GLORIA ŠKARICA, ZAGREB-TREŠNJEVKA

VIšNJA FUCAK, ĐURđEVAC

s.Oliver So Pure svojim skandinavskim stilom očarava i mirisom i dizajnom pakiranja. Potpuno u znaku životnog osjećaja "Hygge" ("udobnost") jer prisjećanje na ono što je bitno te na privrženost i druželjubivost pridonosi osobnoj sreći.

s oliver so pure darivanje

Miris s.Oliver So Pure Women nježno se spaja s kožom. Poanta je osjećati se dobro i jednostavno prekrasno mirisati, a pritom pomažu citrusne gornje note koje nadopunjava zeleni bršljan i voćna svježina jabuke. Njima se pridružuju i cvjetni akcenti usađeni u mekano kašmirno drvo. Mekana podloga s toplim ambroksanom i drvenastim notama upotpunjuje baršunasti miris.

s oliver so pure darivanje

Privlačno ugodno – tako miriše s.Oliver So Pure Men. Svježina bergamota, svježe zelene jabuke i pikantnog kardamoma već u gornjoj noti zadržava skladni doživljaj mirisa. Svježe cvjetne note u srcu se toplo spajaju s aromatičnom lavandom omotane u vrhunac od ambera i drvenih akcenata.

s oliver so pure darivanje

Skandinavski dizajn je poznat po svojoj jednostavnosti i funkcionalnosti. Bočice s.Oliver So Pure minimalističkog su stila s naglascima trendovskih boja crvene i tamnoplave. Sklopive kutije također su elegantne – stilski element blokova boja nastavlja se na vanjskom pakiranju s.Oliver So Pure Men, a filigranski dijamantni uzorak s.Oliver So Pure Women podsjeća na skandinavsku modu i dizajn interijera.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.