Oduvijek ste sanjali o izduženim, podignutim i uvijenim trepavicama? Maybelline New York predstavlja novu The Falsies Lash Lift maskaru za povećanje volumena! Dvostruko zakrivljena četkica za podizanje trepavica i formula postojana tijekom cijelog dana donose vam salon-efekt u jednom pakiranju! Pripremite se za pitanje: "Gdje si radila trepavice?"

maybelline noviteti

Maybelline New York pripremio je paletu noviteta za predstojeću sezonu, a naglasak je ovaj put na očima i usnama. Maybelline New York Falsies Lash Lift maskara za volumen izdužuje, podiže i uvija trepavice. Pruža učinak podignutih trepavica kao iz salona u bočici maskare!

maybelline noviteti

Maybelline New York Hyper easy eyeliner novi je tuš za oči koji pruža intenzivno crnu boju te traje do 24 sata. Fantastični fleksibilni vrh četkice pruža maksimalnu kontrolu, lagano se nanosi te prilagođava vašem oku. Maybelline New York Brow Ultra Slim Defining olovka za obrve pruža ultra precizne linije koje nalikuju pravim dlačicama čime se postiže prirodan izgled obrva. Olovka omogućava lagano nanošenje pomoću 1,5 milimetra tankog i preciznog vrha. Olovka je dostupna u 3 nijanse.

maybelline noviteti

Maybelline New York Superstay Matte Ink ruž za usne kao jedan od najtraženijih tekućih ruževa trenutno dostupan u 15 nijansi obogaćujemo s dodatne 4 nijanse u sklopu Pinks kolekcije.  Oboji svoje usne našom najbogatijom mat nijansom za do 16 sati postojanosti. Pokaži svoj stav. Maybelline New York Color Sensational ruž za usne kreiran za svaku od nas i trenutno dostupan u 18 nijansi obogaćujemo s dodane 4 nijanse, senzacionalne na svakoj od nas.

Cijene:
Falsies Lash Lift mascara, 72,90 kn
Hyper easy eyeliner, 65,90 kn
Brow Ultra Slim Defining olovka za obrve, 56,90 kn
Superstay Matte Ink ruž za usne, 74,90 kn
Color Sensational ruž za usne, 54,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.