Givenchy predstavlja L'Interdit, očaravajući miris bijelog cvijeća obogaćen tamnim notama. Narančin cvijet i tuberoza isprepleteni su tamnim i tajanstvenim pačulijem i notama vetivera. Nezaboravan, uzvišen, zavodljiv i elegantan miris s iznenađujućom blistavom stranom osvojit će sve koji žele prkositi konvencijama i biti drugačiji

givenchy linterdit edt

Hubert de Givenchy pretvorio ga je 1957. u miris koji je izvorno namijenjen njegovoj odanoj prijateljici Audrey Hepburn. Godine 2018. započelo je novo poglavlje stvaranjem snažnog i nezaboravnog Eau de Parfum. Danas se avantura nastavlja s Givenchy L'Interdit Eau de Toilette, koji je jednako živahan i oslobađajući kao Eau de Parfum.

givenchy linterdit edt

Zabranjeno je oslobođeno ostavljajući uzbudljiv odjek. Uzbuđenje je ustupilo mjesto ushićenju. Dok vas Eau de Parfum poziva da prekršite pravila, Eau de Toilette donosi oslobađajući dah svježeg zraka i ističe beskompromisnu tamnu stranu svake žene. Novi miris otkriva proziran cvijet pavitine s tamnom jezgrom, koja je kontrast u ovoj kompoziciji. Ovaj dvostruki cvijet donosi očaravajući sjaj opojnom bijelom buketu (cvijet naranče i tuberoza) koji prodire do crnih dubina vetivera i pačulija.

givenchy linterdit edt

Odajući počast originalu iz 1957., bočica L'Interdit Eau de Toilette kombinira vječnu eleganciju s dozom modernog dizajna. Zaobljeni rubovi dočaravaju njezine čiste i osjetljive linije, s transparentnim učinkom koji otkriva blistavu, nježnu boju.

givenchy linterdit edt

Zaštitno lice Givenchy L'Interdit Eau de Toilette mirisa, prekrasna glumica Rooney Mara, vas poziva da prekršite pravila i iskusite uzbuđenje slobode.

Cijene:
Givenchy L'Interdit Eau de Toilette 35ml;  422 kn
Givenchy L'Interdit Eau de Toilette 50ml; 594 kn
Givenchy L'Interdit Eau de Toilette 80ml; 728 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.