U povodu Međunarodnog dana prijateljstva, imamo za vas i vašu prijateljicu najmirisnije darove, Betty Barclay Pure Pastel Peach & Rose pakete i Betty Barclay Mint & Lemon pakete. Neka vam ljeto bude ispunjeno cvjetnim i citrusnim notama i trenucima za pamćenje

darivanje betty barclay

Tri čitateljice koje na dar dobivaju po paket mirisa Betty Barclay - za sebe i prijateljicu - su:

ANITA BRUJIć, ZAGREB

SUZANA ŠTRK, OSIJEK

KRISTINA BENKOVIĆ, VARAŽDIN

Miris Pure Pastel Mint graciozan je miris s voćnim i šumskim akordima. Tako miriše proljetna pastelna metvica! Cvjetne note Ylang-Ylanga, ciklame i senzualnih aroma čaja i ruže stvaraju se u srcu po reskosti i svježini živopisnog Yuzua, crnog ribizla i arome crvenog zrna papra. Mekani krevet od baršunaste sandalovine i bijelog mošusa upotpunjuje miris.

Miris Pure Pastel Lemon blagi je miris koji se sastoji od svježih i cvjetnih noti te mekane i kremaste arome. Tako miriše sunčano pastelno žutilo! Voćni i živahni dodir mandarine, limuna i zelene jabuke već od početka širi svijetložuti sjaj. Prozirno i cvjetno srce s ljubičastim listovima, frezijom i đurđicama blago obuhvaća vesele note. Mekana baza od kremastog jantara i sandalovine te nježne note mošusa mirisu daju jednu finu praškastu notu.

darivanje betty barclay

Cvjetni buketi, sočni plodovi, razuzdanost i vedrina: To je razlog zašto volimo ljeto. Betty Barclay Pure Pastel Peach raspršuje tu vedrinu i ima neodoljiv miris breskve, dopunjen bujnim cvjetnim notama. Uz ovaj baršunast i nježan miris zračit ćete pozitivnošću te će vam pružiti trenutan osjećaj ugode. 

Ruža, neosporna kraljica cvijeća te simbol romantike i ženstvenosti. Miris Betty Barclay Pure Pastel Rose očarat će vas u svojim djevojačkim karakterom. Istodobno mladenački, svjež i kremasto mekan, ovaj miris pokazuje svoju razigranu stranu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.