Nova božićna kampanja branda Marie design donosi mnoštvo boja, razigranih narukvica i toplu priču o ljubavi kao najsnažnijem osjećaju koji pokreće svijet. Ovo je prva kampanja branda Marie design u kojoj upoznajemo i mladu Marinu Rendulić koja stoji iza narukvica sa simbolima sreće, prijateljstva i slobode. Iako je dugi niz godina radila u korporativnom svijetu te je razvijala uspješno druge brendove, danas s velikim zadovoljstvom i puno pozitivne energije stvara vlastiti

marie design

Hrvatski brend Marie design donosi vedrinu, šarenilo, jedinstvenost i one „male" stvari koje život čine ljepšim. Pozitivan duh i kreativna zaigranost karakteriziraju i samu kreatoricu ovog brenda, Marinu Rendulić, stoga niti ne čudi što je baš ona zaštitno lice vlastite božićne kampanje.

marie design

marie design

„Puno ideja mi se vrtjelo po glavi, no kad sam zaključila da nema boljih modela od mojih sinova koji odrastaju uz Marie design i mene same, odmah se sve posložilo. Krajnji rezultat je topla priča koja govori o ljubavi, pozitivnom stavu i nakitu koji će razigrati svojim bojama i simbolima svaku odjevnu kombinaciju. Ima jedna izreka koja me uvijek inspirira – život je prekratak da bi nosili dosadan nakit – nadam se da će Marie design biti odabir za sve one koji se vode ovim motom."

marie design

Nova linija personaliziranih narukvica omogućava odabir perlica, privjesaka ili gravuru slova, a u ponudi su i narukvice za najmlađe. Uz nakit, Marie design nudi i personalizirane maske za mobitele te majice, no u budućnosti sve ljubiteljice ovog brenda očekuju i nova iznenađenja. Savršeni poklon nikad nije jednostavno pronaći, no uz malo truda, mašte i Marie design sve je moguće.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.