Kroz novu kolekciju mladog dizajnera Arnela Vučića provlači se mnogo romantičnih trenutaka, razigranost teksture i oblika, mnogo nježnosti, ali i tražena doza seksipila što ovu kolekciju čine La Femme odom

ArnelVucic_moda_cijela

Korištenjem trakica i resica, haljine dobivaju taj osjećaj razigranosti, 3D efekte i moć transformacije i kretanja. Cijelom kolekcijom provlači se mnogo 3D elemenata, od cvjetnih oblika, preko resica do 3D tekstura i slojevitosti. Linije postoje, mekane i sinkronizirane sa ženskom figurom, forma je, također, podređena i prati figuru, a konačni cilj je da model nosi kreaciju, a nikako kreacija model. Svaki komad, u potpunosti, nosi odlike couture ateljea, svaki je filozofija, a sveukupno su jedna jedinstvena harmonija. Kolekcija je u potpunosti haute couture i satkana je raznim ručnim tehnikama izrade detalja i komada u cijelosti. Svilene tkanine su poslužile samo kao osnova i sirovina.

ArnelVucic_moda_cijela1

ArnelVucic_moda_cijela2

Nude make-up i valovi u kosi savršeno su istaknuli forme haljina i mistificirali pomalo cijelu tu priču. Na kraju, sve je romantično, ženstveno, a kroz cijelu kompoziciju se provlači malo tog mističnog chica kao neki light motiv. Jasan primjer se može vidjeti na vjenčanici koja je satkana od rastrganih traka. Kolekcija ima simboličan naziv - Secret Garden. Nepoznato je gdje se nalazi vrt u kojem su sinkronizirani svi ovi motivi od perja, raznog cvijeća, do vuka (krzno) i perli, a i sve je to obojeno nježnim tonovima. Mlada manekenka Iris Bijedić, bila je savršen odabir za ovu kampanju i na pravi je način prošla kroz cijeli film. Kao i make-up artistica Maja Koristović Talović i frizer Ensar Dervišbegović, koji su na pravi način prepoznali ovu priču. Pet fantastičnih energija integrirano je u ovoj jedinstvenoj magiji Arnel Vučić Atelijera.

ArnelVucic_moda_cijela3

ArnelVucic_moda_cijela4

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.