Najveći lanac dječje opreme, odjeće i obuće nudi priliku za “ugrabiti” najbolje komade najpovoljnije! Odjeću modnih brendova Cool Club i Original Marines pronađite sniženu do 50%, a obuća brendova, među kojima su adidas, Crocs, Marrell, Puma, Reebok i mnogi drugi, do 30%

baby centre popusti

Za svoj novac uvijek želimo dobiti više! Zato su sezonska sniženja idealna prilika za "ugrabiti" najbolje komade najpovoljnije. Za mnoge roditelje, posebice one s više djece, sniženja su prilično važna budući da donose veliku uštedu kućnom budžetu. Ipak, postoji par savjeta koje vam možemo dati! Kupujte planski, sastavite popis proizvoda koji vam trebaju i držite se istog. Kupovina će tako postati jednostavnija i nećete kupiti ništa od onoga što vašim klincima zapravo ni ne treba! Kako biste izbjegli gužve i eventualna naguravanja, zamijenite čekanje u redu jednostavnim klikom miša. Dobar potez je imati i karticu vjernosti pa tako klub Baby Center donosi brojne pogodnosti za vjernost!

baby center popusti

Odjeću modnih brendova Cool Club i Original Marines pronađite sniženu do 50%, a obuća brendova, među kojima su adidas, Crocs, Marrell, Puma, Reebok i mnogi drugi, do 30%. Vrijedi u svim Baby Center trgovinama i na www.babycenter.hr doo isteka zaliha. Požurite!

baby center popusti

Bogatu ponudu i akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.