Nova kolekcija H&M Move svima će osigurati dozu energije potrebne za početak godine, ali i ugodnost prilikom kretanja – bilo da hodate, trčite, rolate, preskačete, skačete, savijate se ili istežete

hm move kolekcija

Empower kolekcija namijenjena je ženama, muškarcima i djeci, a sadrži kombinezone, tajice, grudnjake i majice kratkih rukava izrađene od DryMove™ - materijala koji garantira udobnost i lakoću pokreta dok upija vlagu s kože. Kontrastne pletene strukture s narančastom i kobalt plavom bojom čine ovu kolekciju modernom i nosivom, što najbolje potvrđuju predvodnici HM Move pokreta Jane Fonda, Zlatan Ibrahimović i JaQuel Knight, koji potiču ljude širom svijeta da se pokrenu.

hm move kolekcija

"Svako od nas može biti u pokretu, samo je važno da pronađemo onu aktivnost koja nam se sviđa, koja nam godi. Zato istražujte, probajte nešto novo. Biti aktivan znači dobro se zabaviti. Ako mogu inspirirati ljude da učine nešto za sebe i svoje tijelo, ja sam sretan i smatram to svojim uspjehom," kaže o kolekciji Zlatan Ibrahimović, profesionalni nogometaš i multimover. 

hm move kolekcija

Pored Jane, Zlatana i JaQuela, H&M Move timu pridružila se profesionalna nogometašica, doktorica i pokretačica promjena, Nadia Nadim, koja kaže: "Svakodnevno kretanje je dobro jer utječe na vaše psihofizičko zdravlje, poboljšava kvalitetu života i mijenja mnogo toga oko vas na bolje."

Lansiranje kolekcije prati i video u kojem se H&M Move predvodnicima promjena pridružuju profesionalni biciklisti, odbojkaši i drugi, u želji da probaju nove načine kretanja u novoj godini.

hm move kolekcija

"Okupiti Jane, Zlatana, JaQuel i Nadiu kao predvodnike promjena je savršeno jer svi dijelimo istu misiju - da pokrenemo cijeli svijet. Kada vidite njih četvero kako se kreću i zabavljaju u našoj Empower kolekciji, jednostavno im se morate pridružiti i tako započeti godinu. Oni su pravi motivatori", zaključio je Simon Brown, generalni direktor H&M Move. 

Empower kolekcija dostupna je u 2400 prodavaonica širom svijeta i na hm.com/move.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.